Antena 3 CNN Actualitate Bătaie pe căminele ştudenţeşti. Studenţii îşi scot camerele la închiriat, la preţuri de 750 de euro

Bătaie pe căminele ştudenţeşti. Studenţii îşi scot camerele la închiriat, la preţuri de 750 de euro

Bătaie pe căminele ştudenţeşti. Studenţii îşi scot camerele la închiriat, la preţuri de 750 de euro
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    23 Sep 2013   •   09:12

Începe bătaia pentru locurile din căminele studenţeşti. Cu o săptămână înainte de începerea anului universitar, un loc în cămin e mai scump decât chiria la un apartament cu patru camere. 


Studenţii au început să îşi scoată camerele la închiriat pe internet, iar preţurile ajung chiar şi la 750 de euro, la căminele renovate.

Cei care sunt prinşi că îşi vând camera, însă, îşi pierd locul la facultate. Cu toate astea, studenţii nu par să se teamă că îşi vor pierde locul.

Închirierea camerelor din cămine a devenit o adevărată afacere pentru studenţi. O cameră în căminele bune, de la ASE sau Politehnică, ajunge până la 750 de euro. Paznicii căminului sunt cei care îi îndrumă pe doritori cum să procedeze.
 
La Politehnică, universitatea cu cele mai multe camere de cămin, opt studenţi candidează pe un loc, iar 5% dintre cei care reuşesc să primească un loc îl închiriază la negru.


 

×
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close