Antena 3 CNN Actualitate Bazinul inaugurat de Emil Boc şi Elena Udrea la Câmpina rămâne închis publicului

Bazinul inaugurat de Emil Boc şi Elena Udrea la Câmpina rămâne închis publicului

Bazinul inaugurat de Emil Boc şi Elena Udrea la Câmpina rămâne închis publicului
Sursa foto: Foto: gov.ro
08 Iun 2011   •   14:56

Bazinul didactic, care a costat aproximativ un milion de euro, inaugurat de Emil Boc şi Elena Udrea la Câmpina, în urmă cu două săptămâni, nu este deschis publicului din cauză că nu are cine să îl administreze, scrie Mediafax.

Bazinul, a cărui construcţie a fost finanţată de bani alocaţi de Compania Naţională de Investiţii, a fost inaugurat în data de 27 mai, prin tăiere de panglică, discursuri şi o demonstraţie de înot făcută de elevi.

La inaugurare au participat primul ministru, Emil Boc, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, precum şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.

Deşi au trecut două săptămâni de la inaugurare, bazinul, prima investiţie din programul "Bazine pentru înot", rămâne închis publicului pe motivul că nu a fost găsită o soluţie pentru administrarea lui. Bazinul este destinat în special elevilor din Câmpina, care vor primi cursuri gratuite de înot aici.

Primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, membru PDL, a declarat că în cursul zilei de joi va avea loc o şedinţă extraordinară a Consiliului Local Câmpina, pentru a se pune la punct toate detaliile privind deschiderea bazinului pentru public. La şedinţă se vor discuta tarifele pentru public, precum şi varianta asocierii cu o firmă privată care să administreze bazinul.

Conform primarului, bazinul se va deschide, cel mai probabil, peste două săptămâni.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Emil Boc inaugurare
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close