Antena 3 CNN Actualitate Beatrice nu înțelege ce caută la un doctor la Iași, de ce mamaia plânge

Beatrice nu înțelege ce caută la un doctor la Iași, de ce mamaia plânge

Beatrice nu înțelege ce caută la un doctor la Iași, de ce mamaia plânge
Sursa foto: foto: Vremea Nouă
05 Apr 2019   •   14:38

Fetita de numai 7 ani, Beatrice Stefania Dumbravã, din satul Rusi, comuna Puiesti, nu întelege ce cautã ea la doctor la Iasi, de ce mamaia plânge, de ce mama a pãrãsit-o si de ce tati este plecat si nu poate da de el! Bia, cãci asa îi place sã i se spunã, suferã de un cancer foarte rar în România si chiar în lume: limfonul Hodgkin, un tip de cancer care se dezvoltã în tesutul limfatic. Boala i-a fost descoperitã la Iasi, la spitalul de pediatrie, scrie Vremea nouă.

A ajuns la spitalul de oncologie tot din Iasi, si acolo a început lupta pentru viatã, dusã de ea, de bunica ei, care are grijã de ghemotocul plin de zâmbete si întrebãri. Bunica este însã plinã de lacrimi, pentru cã, trãind în satul Rusi, comuna Puiesti, cu nepotica bolnavã de cancer, esti practic condamnat la sãrãcie si, cam dur spus, la moarte. Bia Dumbravã, copilul de numai 7 anisori a reusit, cu ajutorul inimosilor „îngeri” din Asociatia „Nãscutã Înger” Piatra Neamt – Bârlad, sã ajungã în Turcia, la o clinicã din Istanbul, unde medicii asigurã o reusitã a tratamentului de 98-99%, fatã de 50-60% cât se asigurã în România. Dar la aeroport, Bia a fost întoarsã din drum! Nu avea procurã de la pãrinti sã poatã fi scoasã din tarã! Biletele de avion s-au pierdut, si chiar dacã în câteva zile se va rezolva cu actele, cu ajutorul reprezentantilor DGASPC Vaslui, care îi vor decãdea din drepturile pãrintesti pe cei care i-au dat viatã si o va încredinta bunicii prin Ordonantã Presedintialã, are nevoie de 1000 de euro pentru alte bilete de avion! Haideti sã o ajutãm!

Pentru cei care pot ajuta, vã punem la dispozitie douã conturi:

cel al buncii, Cristina Anghel: RO09 BTRL RONCRT 0487938401 Banca Transilvania Bârlad

si al doilea cont: Asociatia Nãscutã Înger CUI: 36063530 RO58BTRLRONCRT0345309301 BANCA Transilvania Piatra Neamt cu mentiunea BIA.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close