Antena 3 Actualitate Bercea Mondial vrea să fie eliberat pentru că suferă de claustrofobie

Bercea Mondial vrea să fie eliberat pentru că suferă de claustrofobie

01 Mar 2011   •   20:15
Bercea Mondial vrea să fie eliberat pentru că suferă de claustrofobie
Sursa foto: Foto: Agerpres

Bercea Mondialu' vrea să fie eliberat pentru că este...claustrofob. Este ultima încercare a avocaţilor săi de a-l scăpa din arestul preventiv. Între timp, procurorii se întreabă cum a reuşit Bercea să obţină un permis de conducere, din moment ce este analfabet. Si i-au mai facut un dosar. Are 11 vile doar în Slatina şi un castel în Drăgăneşti-Olt. Până şi maşina lui este un conac pe roţi. Este şi normal ca şeful banilor să aibă probleme de acomodare într-o celulă de câţiva metri pătraţi. Medical, se numeşte claustrofobie. Cu asta vor să meargă avocaţii mondialului la instanţă.

Opt avocaţi, tot atâtea motive pentru eliberare. Într-una dintre cereri, apărătorii lui Bercea apreciează atacul asupra nepotului ca pe unul aproape inofensiv.

Procurorii s-au apucat deja de celelalte dosare. Într-unul dintre ele încearcă să descopere cum a obţinut Mondialul permisul de conducere în urmă cu 21 de ani. Anchetatorii au observat că Bercea nu ştia să-şi scrie declaraţia. Nouă ne-a demonstrat că nici cu cititul nu se descurcă prea bine.

Mondialul, aşa claustrofob, ar putea fi anchetat, din nou, pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, într-un dosar în care este acuzat că a înşelat statul cu 3 milioane şi jumătate de euro. În urmă cu trei ani, ancheta a fost întreruptă chiar de Bercea, care a intrat în biroul anchetatorilor săi cu o sabie în mână. Mâine, judecătorii vor decide dacă Bercea va fi eliberat pentru că... nu se simte în largul său la închisoare.  

 


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close