Antena 3 CNN Actualitate Bercea Mondial vrea să fie eliberat pentru că suferă de claustrofobie

Bercea Mondial vrea să fie eliberat pentru că suferă de claustrofobie

Bercea Mondial vrea să fie eliberat pentru că suferă de claustrofobie
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Mar 2011   •   20:15

Bercea Mondialu' vrea să fie eliberat pentru că este...claustrofob. Este ultima încercare a avocaţilor săi de a-l scăpa din arestul preventiv. Între timp, procurorii se întreabă cum a reuşit Bercea să obţină un permis de conducere, din moment ce este analfabet. Si i-au mai facut un dosar. Are 11 vile doar în Slatina şi un castel în Drăgăneşti-Olt. Până şi maşina lui este un conac pe roţi. Este şi normal ca şeful banilor să aibă probleme de acomodare într-o celulă de câţiva metri pătraţi. Medical, se numeşte claustrofobie. Cu asta vor să meargă avocaţii mondialului la instanţă.

Opt avocaţi, tot atâtea motive pentru eliberare. Într-una dintre cereri, apărătorii lui Bercea apreciează atacul asupra nepotului ca pe unul aproape inofensiv.

Procurorii s-au apucat deja de celelalte dosare. Într-unul dintre ele încearcă să descopere cum a obţinut Mondialul permisul de conducere în urmă cu 21 de ani. Anchetatorii au observat că Bercea nu ştia să-şi scrie declaraţia. Nouă ne-a demonstrat că nici cu cititul nu se descurcă prea bine.

Mondialul, aşa claustrofob, ar putea fi anchetat, din nou, pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, într-un dosar în care este acuzat că a înşelat statul cu 3 milioane şi jumătate de euro. În urmă cu trei ani, ancheta a fost întreruptă chiar de Bercea, care a intrat în biroul anchetatorilor săi cu o sabie în mână. Mâine, judecătorii vor decide dacă Bercea va fi eliberat pentru că... nu se simte în largul său la închisoare.  

 


×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close