Antena 3 CNN Actualitate Berceanu îl acuză pe Oprescu că blochează traficul din Capitală, prin lipsa de activitate

Berceanu îl acuză pe Oprescu că blochează traficul din Capitală, prin lipsa de activitate

Berceanu îl acuză pe Oprescu că blochează traficul din Capitală, prin lipsa de activitate
Sursa foto: sorin oprescu
17 Feb 2009   •   05:37

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a intrat în război cu primarul Capitalei, Sorin Oprescu, şi îl acuză pe acesta că a oprit proiectele care ar ajuta la decongestionarea traficului din Bucureşti. Ministrul susţine că indiferent câte autostrăzi ar înconjura Capitala, la intrarea în oraş, şoferii se înpotmolesc în străduţe. Berceanu făcea referire la proiectele de străpungeri ale acestor autostrăzi, a căror derulare a fost încetată. ?Oprescu, specialist în opriri, de unde şi numele, a oprit proiectul de străpungere nu numai la A1, ci şi la A2? (Bucureşti-Piteşti, respectiv Bucureşti-Constanţa), acuză ministrul, citat de Cotidianul.
?Dacă vă uitaţi la autostrada Bucureşti-Piteşti, ea nu are nici o problemă că are două benzi pe sens. Ea are o problemă că atunci când intră nu descarcă traficul nicăieri?, spune Berceanu.
Referindu-se la viitoarea autostradă spre Ploieşti, Berceanu menţiona că ?vii pe trei benzi pe sens de la munte sau de la Ploieşti şi când să ajungi în Bucureşti această autostradă dă în trei străduţe. Putem să îi facem 17 benzi pe sens că aceasta va însemna că în loc să stăm la coadă pe lung vom sta la coadă pe lat, dar de intrat în Bucureşti civilizat tot nu vom intra?, spune Berceanu despre primarul care i-a succedat în funcţie colegului de partid şi guvern al lui Berceanu, Adriean Videanu.
Pe de altă parte, Mădălin Dumitru, directorul general al Direcţiei Transport şi Infrastructură din Primăria Capitalei, afirma că nu era nimic de blocat, ?căci nu era început nimic??
Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close