Antena 3 CNN Actualitate Bihor. O femeie a murit şi fiica ei a fost grav rănită în urma unui accident rutier

Bihor. O femeie a murit şi fiica ei a fost grav rănită în urma unui accident rutier

Bihor. O femeie a murit şi fiica ei a fost grav rănită în urma unui accident rutier
Sursa foto: Foto: INTACT Images
01 Iul 2012   •   19:14

O femeie a murit, iar fiica ei în vârstă de doi ani a fost rănită grav, în urma unui accident rutier care a avut loc, duminică, în afara localităţii Arpăşel, judeţul Bihor, după ce maşina în care se aflau, condusă de un bărbat de 29 de ai, a intrat într-un copac, apoi s-a răsturnat.
   
Potrivit inspectorului principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, accidentul a avut loc pe drumul judeţean 709, în afara localităţii Arpăşel, transmite corespondentul MEDIAFAX.
   
"Un bărbat de 29 de ani din Batăr, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Franţa, pe fondul neatenţiei a pierdut controlul direcţiei, autoturismul a părăsit partea carosabilă, a intrat într-un copac, apoi s-a răsturnat", a declarat Dinu.
   
În urma accidentului, o femeie de 28 de ani din Batăr a murit, iar fiica acesteia, o fetiţă de doi ani, a suferit multiple leziuni, fiind în stare gravă.
   
Fetiţa a fost transportată cu elicopterul SMURD la un spital din Timişoara.
   
"Fetiţa este în stare gravă, cu traumatism cranian sever şi a fost transportată de un elicopter la Timişoara. Noi am preluat-o de la Salonta", a declarat dr. Hadrian Borcea, şeful SMURD Bihor.
   
Şoferul maşinii, tatăl fetiţei de doi ani, a scăpat fără nicio rană.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close