Antena 3 CNN Actualitate Biserica Ortodoxă, despre cazurile confirmate cu COVID-19 la un lăcaș de cult din Capitală: A fost dezinfectat tot, nu s-a oficiat nicio slujbă!

Biserica Ortodoxă, despre cazurile confirmate cu COVID-19 la un lăcaș de cult din Capitală: A fost dezinfectat tot, nu s-a oficiat nicio slujbă!

Vasile Bănescu a oferit primele informații oficiale cu privire la preoții confirmați cu noul coronavirus, in exclusivitate la Antena 3. Purtătorul de cuvânt susține că în biserica respectivă nu s-a mai oficiat nicio slujbă, iar lăcașul de cult și curtea acestuia au fost dezinfectate de urgență.

Biserica Ortodoxă, despre cazurile confirmate cu COVID-19 la un lăcaș de cult din Capitală: A fost dezinfectat tot, nu s-a oficiat nicio slujbă!
25 Mar 2020   •   12:48

„A fost anunțat DSP, care s-a deplasat imediat la biserica respectivă. Ancheta făcută acolo a dus la izolarea imediată și la testarea tuturor clericilor din parohia respectivă, precum și a doamnei care lucra la lumânărar.

Ulterior, au fost depistați pozitiv doamna respectivă, doi preoți și doi diaconi. Imediat au fost izolați. Biserica și curtea au fost dezinfectate de mai multe ori, iar în biserica respectivă nu a mai fost oficiată nicio slujbă", a spus Vasile Bănescu, miercuri, la Antena 3.

Doi preoți și doi diaconi, confirmați cu coronavirus la o biserică din București

×
Subiecte în articol: coronavirus Biserica ortodoxa
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close