Antena 3 CNN Actualitate BLACK FRIDAY 2018. Când începe Black Friday

BLACK FRIDAY 2018. Când începe Black Friday

BLACK FRIDAY 2018. Când începe Black Friday
15 Oct 2018   •   18:05

Ediția din acest an a Black Friday se apropie, iar cu această ocazie. Libertatea vă prezintă un mic ghid de cumpărături pentru Black Friday 2018, astfel încât să nu întâmpinați probleme. Ziua de Black Friday în România sau "Vinerea Neagră" este considerată ca fiind începutul perioadei de cumpărături asociată sărbătorilor de iarnă. Află când e Black Friday în România, în 2018.

Acest mare eveniment de shopping este dedicat cumpărătorilor care decid să profite de această ocazie unică pe an pentru a acapara cât mai multe discount-uri la un asortiment vast. Pentru comercianţi, aceasta este una dintre cele mai profitabile zile din an, deoarece acum se fac cele mai multe cumpărături. Unele reduceri ajung chiar și până la 90%.

De la mixere și mașinile pentru cafea până la frigidere și aparatele de aer condiționat, articole pentru casă și bucătărie. La acestea se va observa o scădere a prețurilor începând cu luna noiembrie, punându-i capăt reducerile cele mai mari din săptămâna Black Friday.

Astfel, nu doar prinzi oferte promoționale dar chiar și pachete promoționale. Mulți vânzători oferă, de asemenea, o instalare gratuită a electrocasnicelor sau o garanție gratuită, așadar, urmărește și astfel de promoții.

În timp ce în top sunt produsele categoriilor care de obicei sunt reduse, și astfel, de Black Friday oferă și mai mare discount, asta nu înseamnă că trebuie să cumperi strict acele articole când faci cumpărăturile anuale. Important este să faci alegeri inteligente și succes!

Atenție, Black Friday se întoarce anul acesta în data de 23 noiembrie 2018! Toruși, unele magazine participante aleg să ofere reduceri încă din perioada 17 – 19 noiembrie, iar altele vor oferi diverse promoţii şi reduceri în intervalul 24-26 noiembrie.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close