Antena 3 Actualitate Blogul lui Csibi Barna, spart de hackeri: "În nemernicia mea, mi-am bătut joc de Avram Iancu"

Blogul lui Csibi Barna, spart de hackeri: "În nemernicia mea, mi-am bătut joc de Avram Iancu"

23 Mar 2011   •   09:12
Blogul lui Csibi Barna, spart de hackeri: "În nemernicia mea, mi-am bătut joc de Avram Iancu"
Sursa foto: Foto: www.videonews.ro

Extremistul maghiar care l-a "spânzurat" simbolic pe Avram Iancu, la Miercurea Ciuc, va fi audiat miercuri de procurori, fiind acuzat de instigare la discriminare. El a fost convocat şi la Comisia de Disciplină a Direcţiei Generale a Finanţelor Publice, unde este angajat din 2005.

Hackerii români nu au lăsat netaxat gestul lui Cisbi Barna, care a spânzurat o păpuşă cu chipul lui Avram Iancu de ziua maghiarilor. Aşa că i-au spart blogul şi i-au pus următorul mesaj de întâmpinare: "În nemernicia mea, ca un câine turbat, mi-am batut joc de eroul Revoluţiei paşoptiste, Avram Iancu. Ştiu ca voi plati scump pentru faptele mele."

Protestele continuă şi în stradă. Moţii nu îl vor pe Csibi printre ei şi contestă ordinul de detaşare a maghiarului la Administraţia Finanţelor Abrud.

Csibi Barna este chemat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita la audieri în dosarul deschis pe numele său pentru instigare la discriminare. Joi, extremistul maghiar va trebui să explice spânzurarea păpuşii lui Avram Iancu şi Comisiei de Disciplină a Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Harghita. 

 Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close