Antena 3 CNN Actualitate BMW-ul lui Vasile Blaga, implicat într-un accident rutier. Cine era la volan

BMW-ul lui Vasile Blaga, implicat într-un accident rutier. Cine era la volan

BMW-ul lui Vasile Blaga, implicat într-un accident rutier. Cine era la volan
06 Sep 2016   •   17:06

Şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor, chestorul Liviu Popa, a fost implicat, luni, într-un accident de circulaţie pe centura municipiului Braşov, informează ebihoreanul.ro.

Surse apropiate anchetei citate de oradeaindirect.ro susțin că mașina condusa de șeful Poliției bihorene, un BMW din 2001, cu nr. de inmatriculare BH 20 ASW, apartine co-presedintelui PNL, Vasile Blaga.

Potrivit unor surse din PNL citate de hotnews.ro, Vasile Blaga conduce un BMW cu numarul BH 20 ASW. Copreședintele PNL n-a putut fi contactat pentru a explica de ce seful IJP  Bihor era la volanul masinii sale, fiind plecat din tara.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Braşov, comisarul şef Liviu Naghi, a declarat, luni, pentru ebihoreanul.ro, că accidentul nu a rămas înregistrat ca o simplă tamponare, întrucât s-a soldat cu rănirea unei persoane.

"Şoferul de 48 ani din Bihor s-a angajat într-o depăşire, fără să se asigure, pe centura Braşovului, şi a intrat într-o coleziune cu o maşină care circula din sens opus. În urma accidentului, o doamnă de 36 de ani, pasageră în maşina lovită, a fost rănită uşor dar a refuzat internarea în spital", a explicat reprezentantul Poliţiei Braşov.

Pe grupul de Facebook „infotraficbrasov” a fost publicată o fotografie cu cele două autovehicule implicate în accident.

 

 

×
Subiecte în articol: vasile blaga
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close