Antena 3 CNN Actualitate Boc l-a convocat la Guvern pe şeful CNAS, pentru discuţii despre blocajul din sistemul informatic

Boc l-a convocat la Guvern pe şeful CNAS, pentru discuţii despre blocajul din sistemul informatic

Boc l-a convocat la Guvern pe şeful CNAS, pentru discuţii despre blocajul din sistemul informatic
Sursa foto: Foto: Intact Images
13 Ian 2011   •   15:08

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Lucian Duţă, a fost convocat la Guvern, joi, de către premierul Emil Boc, pentru o discuţie referitoare la sistemul informatic al instituţiei.

Casa de Asigurări de Sănătate Bucureşti a fost luată cu asalt, miercuri, de către sute de persoane care doreau să-şi achite contribuţiile, după ce Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI) s-a blocat, activitatea instituţiei fiind suspendată până luni, pentru organizarea a încă cinci ghişee.

Ulterior, preşedintele CNAS, Lucian Duţă, a emis un ordin de suspendare a activităţii caselor de asigurări de sănătate din ţară. Cu toate acestea, activitatea CAS-urilor a continuat în mai multe judeţe, unde fie s-au găsit soluţii alternative, fie s-au asigurat doar urgenţele.

Toţi şefii caselor judeţene de asigurări de sănătate din ţară au fost convocaţi, pentru joi, la Bucureşti, la discuţii pe tema blocării SIUI, pentru a fi găsite soluţii.

Sistemul Unic Integrat al Casei de Asigurări din România a cedat la 22 de zile de la inaugurarea festivă, la care a participat preşedintele Traian Băsescu.

×
Subiecte în articol: Emil Boc CNAS Lucian Duta blocaj discutii guvern
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close