Antena 3 Actualitate Boc: L-am prins în braţe pe ambasadorul Franţei şi datorită orelor de gimnastică

Boc: L-am prins în braţe pe ambasadorul Franţei şi datorită orelor de gimnastică

de Antena3.ro    |    15 Iul 2011   •   09:16
Boc: L-am prins în braţe pe ambasadorul Franţei şi datorită orelor de gimnastică
Sursa foto: Foto: Mediafax

Premierul Boc a povestit, la un post de televiziune, cum a reacţionat în momentul în care ambasadorul Franţei la Bucureşti, Henri Paul, a leşinat, informează Mediafax.

Boc a relatat că a văzut cu coada ochiului că se întâmplă ceva şi că a decis să intervină când a înţeles că nu e "de glumă". Premierul a menţionat că a reuşit să-l prindă pe Henri Paul în braţe şi datorită orelor de gimnastică.
   
"Am văzut cu coada ochiului că ceva se întâmplă, că ambasadorul a pus mâna pe pupitru într-un mod mai deosebit, iar când am văzut că nu e de glumă am intervenit şi l-am prins în braţe. Era o căldură sufocantă", a declarat Boc.
   
El a susţinut că a reuşit să-l prindă în braţe pe ambasador şi datorită exerciţiilor parcurse periodic la sala de gimnastică.
   
Ambasadorul Franţei la Bucureşti, Henri Paul, a leşinat la recepţia dedicată Zilei Naţionale a Franţei. Ambasadorul, în vârstă de 59 de ani, şi-a revenit după câteva minute. 

Diplomatul şi-a pierdut cunoştinţa în timp ce susţinea un discurs. Premierul Emil Boc, aflat în apropierea ambasadorului, l-a spijinit pe acesta şi l-a ajutat să se ridice.

Lângă diplomat se afla şi Mircea Geoană, care a sărit, de asemenea, în ajutorul lui Hanri Paul. Diplomatul şi-a revenit imediat, primind un pahar cu apă de la organizatori.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close