Antena 3 Actualitate Boc, luat la rost de un şofer: Lumea moare de foame!

Boc, luat la rost de un şofer: Lumea moare de foame!

de Antena3.ro    |    02 Iul 2011   •   16:53
Boc, luat la rost de un şofer: Lumea moare de foame! Foto: Intact Images

Primul ministru al României a inspectat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, lucrările de reabilitare a liniei de tramavai din cartierul clujean Mănăştur, în timp ce se afla pe stradă, un şofer a deschis geamul şi i-a reproşat că "lumea moare de foame", informează Mediafax.

Emil Boc a comentat gestul şoferului spunând că doreşte să mulţumească românilor, pentru că fără sprijinul lor, ţara nu ar fi rămas "în picioare".

"Românii au făcut cele mai mari sacrificii şi ei merită apreciaţi de europeni, de lumea întreacă. Fără spiritul de sacrificiu al românilor, care au înţeles că vremurile sunt grele peste tot, nu am fi salvat ţara de la colapsul economic, nu am fi rezolvat aceste probleme cu care ţări cu vechime din UE se confruntă" a spus premierul.

Emil Boc a precizat că îi înţelege pe oameni că sunt nemulţumiţi şi că este greu să li se explice acestora că fără răul care a fost "era şi mai rău".

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close