x close

Boc: Nu pot să condamn protestatarii. Guvernul a făcut ce trebuie ca să limiteze efectele crizei

de Antena3.ro    |    27 Oct 2010   •   11:27
Boc: Nu pot să condamn protestatarii. Guvernul a făcut ce trebuie ca să limiteze efectele crizei 429 Foto: Intact Images

Înaintea moţiunii de cenzură, premierul Emil Boc a declarat că îi înţelege pe cei care au decis să protesteze, dar că Guvernul a făcut exact ce trebuie pentru ca efectele crizei să fie limitate. În plus, primul ministru a ţinut să precizeze că din criză nu se iese cu măsuri populiste.

„Nu pot să condamn oamenii care protestează. (...) Guvernul a făcut ce trebuie pentru a limita efectele crizei”, a declarat Emil Boc, înaintea dezbaterii moţiunii de cenzură.

Premierul a mai menţionat că dintr-o criză precum cea în care se află România nu se iese cu măsuri populiste. „Economia arată semne că suntem pe drumul cel bun. (...) Să nu facem paşi înapoi acum când suntem aproape de a ieşi din recesiune şi de a merge pe drumul cel bun”, a conchis primul-ministru.

Cabinetul Boc este pentru a cincea oară faţă în faţă cu moţiunea de cenzură. O singură dată demersul Opoziţiei a avut succes. Anul trecut, pe 13 octombrie, Guvernul era demis în urma votului din Parlament. Şeful statului l-a desemnat apoi tot pe Emil Boc la şefia Executivului.

 

Citeşte mai multe despre:

Emil Boc motiune de cenzura
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati