Antena 3 CNN Actualitate Bogdan Chirieac, reacția la întâlnirea dintre Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis: „Președintele face ceva normal, încearcă să coabiteze”

Bogdan Chirieac, reacția la întâlnirea dintre Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis: „Președintele face ceva normal, încearcă să coabiteze”

Bogdan Chirieac, reacția la întâlnirea dintre Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis: „Președintele face ceva normal, încearcă să coabiteze”
30 Mai 2019   •   12:06

Viorica Dăncilă și președintele Klaus Iohannis discută la Palatul Cotroceni, pe fondul crizei remanierii, să negocieze o soluție de compromis, au spus surse politice.

Jurnalistul Bogdan Chirieac a precizat că președintele Klaus Iohannis face ceva normal, și anume, încearcă să coabiteze.

 „Până la trecerea unei moțiuni de cenzură, România are un guvern legitim. Cu moțiunea de cenzură, după votul de ieri se cam îndepărtează, președintele face ceva normal, încearcă să coabiteze. Eu nu exclud posibilitatea ca doamna prim-ministru Viorica Dăncilă să facă restructurarea guvernului prin Parlament. Cum o rugase odinioară Liviu Dragnea și nu a fost de acord”, a precizat Bogdan Chirieac.

„Toți liderii partidului sunt în jurul doamnei Viorica Dăncilă. Dânsa nu se mai teme de nimic. Majoritatea este confortabilă și îndată ce va trece și de moțiunea de cenzură, lucrurile vor intra într-o normalitate”, a adăugat jurnalistul.

Citește Și Viorica Dăncilă, discuții cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

×
Subiecte în articol: Bogdan Chirieac Klaus Iohannis
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close