Antena 3 CNN Actualitate Bogdan Hossu: Vîntu vroia să pună mână pe patrimoniul sindical

Bogdan Hossu: Vîntu vroia să pună mână pe patrimoniul sindical

Bogdan Hossu: Vîntu vroia să pună mână pe patrimoniul sindical
Sursa foto: Foto: Intact Images
10 Sep 2010   •   16:53

Sorin Ovidiu Vîntu a vrut să adune liderii confederaţiilor sindicale într-o structură asemănătoare Consiliului de Administraţie al Realităţii TV, a declarat Bogdan Hossu, citat de Mediafax. Potrivit preşedintelui Cartel Alfa, Vântu ar fi încercat şi "încearcă şi acum să pună mână pe patrimoniul sindical".

"Vîntu a vrut să-şi facă protecţie socială prin crearea Consiliului de Administraţie cu liderii confederaţiilor sindicale, astfel ca nimeni să nu se mai lege de mişcarea sindicală", a declarat Hossu. Liderul Cartel Alfa a adăugat că Vîntu a vrut ca Realitatea TV să fie o instituţie a confederaţiilor sindicale.

Preşedintele Cartel Alfa a amintit de încercarea lui Sorin Ovidiu Vîntu, din 2006, de a-i reuni într-o structură asociativă pe liderii confederaţiilor sindicale. Potrivit lui Hossu, Vântu le-ar fi propus la acea vreme sindicaliştilor funcţii şi salarii foarte mari, pentru a obţine patrimoniul sindical.

"Vîntu încearcă şi acum să pună mâna pe patrimoniul sindical, pentru că este atractiv, este vorba de 500 milioane de euro", este de părere Hossu.

Judecătorii Tribunalului Bucureşti au decis, joi noapte, arestarea preventivă pentru 29 de zile a omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, în cazul Nicolae Popa. Alături de Vîntu, au mai primit mandate de arestare pentru 29 de zile Alex Stoica şi Octavian Ţurcan. Vîntu este acuzat de favorizarea fugii din ţară a lui Nicolae Popa, fostul director al Gelsor.

Antena3.ro

 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close