Antena 3 CNN Actualitate Botinele - piesa de rezistență în sezonul de toamnă

Botinele - piesa de rezistență în sezonul de toamnă

Botinele - piesa de rezistență în sezonul de toamnă
31 Oct 2019   •   10:29

Toamna și-a făcut deja simțită prezența, ceea ce înseamnă că este timpul să scoți încălțămintea mai groasă din dulap. De la cizmele peste genunchi, la tocurile stiletto, trendurile acestui sezon în materie de botine dama, ghete dama și pantofi dama îți vor satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi în modă.

Și acest sezon aduce în modă look-uri îndrăznețe, cu tocuri în diferite stiluri, dar rămân de actualitate și modelele clasice, cum ar fi tocul gros.

Botinele – vedetele toamnei

Botinele au devenit din ce în ce mai îndrăgite, fiind foarte feminine, ușor de accesorizat și purtat la orice ținută. În plus, botinele sunt unele dintre cele mai versatile modele de încălțăminte. În general, femeile optează pentru botine atunci când este prea cald pentru cizme sau ghete, dar prea frig pentru pantofi sau sandale.

De asemenea, diversitatea modelelor de botine este impresionantă, din acest motiv botinele fiind menținute în top în fiecare sezon de toamnă.

Botine cu toc subțire sau botine cu toc gros?

Botinele cu vârf ascuțit și toc cui sunt din ce în ce mai întâlnite în garderoba doamnelor și domnișoarelor care își doresc să fie feminine și elegante, putand fi purtate la tot felul de evenimente, chiar și la cele mai pretențioase.

Botinele cu toc gros, fie că sunt fabricate din piele naturală, piele întoarsă sau înlocuitor de piele, fie că au șireturi, ținte sau catarame, te mențin elegantă și confortabilă fără nici un efort. Din momentul în care pantalonii de tip “boyfriend jeans” au ajuns să fie un etalon vestimentar iubit și nelipsit din garderoba oricărei femei, botinele cu toc gros sunt din ce în ce mai purtate, dând ținutei o notă de stil.

Acest model de botine poate fi purtat atât la birou, cât și în timpul ieșirilor în oraș. Botinele cu toc gros sunt versatile și se asortează perfect cu jeans și rochii, dar și cu cardigane lungi sau scurte.

Când se poartă botinele?

Botinele sunt foarte chic și ușor de asortat ținutelor, de aceea pot fi purtate aproape în orice anotimp, atât timp cât vremea este favorabilă purtării lor. Sezonul lor începe toamna și continuă pe parcursul iernii, chiar și până în primăvară. În funcție de model, botinele pot ține de cald în zilele friguroase și pot proteja picioarele împotriva ploilor abundente.

Așadar, purtând o pereche de botine bine alese, poți rămâne mereu trendy pentru că acest tip de încălțăminte nu se va demoda niciodată. Botinele îți dau libertatea să jonglezi cu piese vestimentare multiple, pe care ai posibilitatea să le transformi oricând în adevărate experiențe de fashion.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close