Antena 3 Actualitate Botoşani. Masa de operaţie care a cedat în timpul intervenţiei, înlocuită cu una de împrumut

Botoşani. Masa de operaţie care a cedat în timpul intervenţiei, înlocuită cu una de împrumut

08 Iun 2011   •   21:20
Botoşani. Masa de operaţie care a cedat în timpul intervenţiei, înlocuită cu una de împrumut
Sursa foto: Foto: Videonews

Mai bine să previi decât să tratezi - nu pare a fi proverbul după care se ghidează sistemul de sănătate din România. Ba dimpotrivă. Se iau măsuri abia după ce se întâmplă necazul. Aşa a fost şi la Botoşani, unde o masă de operaţie a cedat chiar în timpul unei intervenţii chirurgicale.

Abia miercuri, masa a ajuns la gunoi. Medicii de la Chirurgie au împrumutat una de la colegii de la Maternitate.

"Le-am dat cu titlu de împrumut o masă de operaţie. Nu avem niciun resentiment faţă de cele petrecute. Mai greu ar fi fost cu acoperişul. Condiţia noastră a fost să ne-o dea în aceleaşi condiţii în care le-am dat-o", a precizat Gladiola Ilcu, director medical la Spitalul de Obstretică-Ginecologie Botoşani.

Masa de operaţie a cedat chiar în timpul intervenţiei chirurgicale. Chirurgul şi asistentele au fost nevoite să stabilizeze masa cu un scaun pentru a duce operaţia la bun sfârşit. Din fericire, pacientul nu a fost afectat de incident. Pe această masă a fost operat bărbatul de 40 de ani.

 


×
Subiecte în articol: interventie
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close