Antena 3 CNN Actualitate Brancardier din Craiova, acuzat de abuz sexual asupra unei paciente în comă

Brancardier din Craiova, acuzat de abuz sexual asupra unei paciente în comă

Brancardier din Craiova, acuzat de abuz sexual asupra unei paciente în comă
22 Mai 2013   •   21:59

Un brancardier de la Spitalul de Urgenţă din Craiova este suspectat că ar fi încercat să abuzeze sexual o pacientă în comă. Bărbatul a fost surprins de o asistentă, aplecat deasupra bolnavei, într-o poziţie nepotrivită. La o oră la care nu avea ce să caute în salonul de terapie intensivă. Poliţia şi conducerea spitalului anchetează cazul. Iar brancardierul a intrat subit în concediu medical.

Colegii evită să vorbească despre incident. Iar cei care o fac nu cred că bărbatul ar fi în stare de aşa ceva.

"Un brancardier din serviciu a fost găsit aplecat asupra unei bolnave. Pacienta era în pat, era într-o stare gravă, cu probleme", a anunţat managerul Spitalului din Craiova, Florian Petrescu.

Într-o poziţie nepotrivită, la 3 dimineaţa! O oră la care niciun medic nu ceruse transportul bolnavei într-un alt salon. Întrebat ce caută acolo, brancadierul a motivat că îndreaptă lenjeria de pe patul femeii.

"Un brancadier nu are atribuţii la patul bolnavului şi nu are ce să caute la bolnav. Am luat decizia ca ancheta să fie făcută şi de poliţie", a mai anunţat managerul.

Chiar şi aşa, la Spitalul Judeţean din Craiova a fost deschisă o anchetă disciplinară.

Sancţiunile împotriva bărbatului vor fi luate abia după ce poliţia îşi va încheia propria anchetă. După ieşirea din tură, brancardierul s-a internat într-o clinică de psihiatrie şi nu a putut da nicio declaraţie. Acum este în concediu medical.


×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close