Antena 3 CNN Actualitate Braşov. Profesor, acuzat că vine băut la ore şi le vorbeşte copiilor despre sex

Braşov. Profesor, acuzat că vine băut la ore şi le vorbeşte copiilor despre sex

Braşov. Profesor, acuzat că vine băut la ore şi le vorbeşte copiilor despre sex
04 Noi 2008   •   18:43

Revoltă în curtea şcolii generale din localitatea braşoveană Augustin. Părinţii mai multor elevi de gimnaziu s-au adunat marţi pentru a protesta faţă de profesorul de istorie, pe care îl acuză că vine beat la şcoală şi le agresează copiii.
Părinţii spun că s-au săturat de felul în care profesorul îşi ţine cursurile la clasă. Elevii susţin că profesorul vine beat la şcoală şi are un limbaj indecent. Pe tablă, profesorul le-ar desena elevilor organe genitale şi chiar le explică actul sexual. Mai mult, oamenii spun că profesorul le pune copiilor manele la oră si pipăie fetele, sub pretextul că vrea să vadă cât de bine s-au dezvoltat. Conducerea şcolii spune că a facut o reclamaţie la Inspectoratul Şcolar şi aşteaptă o decizie în acest caz.
Părinţii spun că nu îşi vor mai lăsa copiii la şcoală până când inspectorii şcolari nu vor lua măsuri. Poveştile despre profesorul de istorie sunt teribile.
Colegii profesorului de istorie sunt şi ei revoltaţi de comportamentul dascălului.
Profesorul însă neagă vehement acuzaţiile.
Dascălii au depus o plângere la Inspectoratul Şcolar împotriva profesorului de istorie, iar părinţii aşteaptă acum o decizie a Inspectoratului Şcolar. Oamenii spun că, dacă profesorul nu va fi schimbat, îşi vor duce copiii la o altă şcoală.
Observator

×
Subiecte în articol: sexy
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close