Antena 3 CNN Actualitate Brazii de Crăciun pot fi închiriaţi de pe internet

Brazii de Crăciun pot fi închiriaţi de pe internet

Brazii de Crăciun pot fi închiriaţi de pe internet
07 Dec 2010   •   21:50

Un click şi bradul de Crăciun vă vine la uşă, gata împodobit. Firmele care au magazine pe internet şi-au diversificat oferta pe timp de criză. Vând, dar şi închiriază brazi. La preţuri cu o treime mai mici faţă de anul trecut.

Livrările brazilor de Crăciun au început. Deocamdată doar la firmele care au comandat brazi, de pe internet. Bradul comandat de firma din imaginile de mai jos costă 260 de lei. E adus din Danermarca. Firma online ar vinde şi brazi româneşti însă cererea este mai mare pentru cei străini. Arată mai bine şi costă la fel. Cel mai ieftin este 119 lei iar cel mai scump 25.000 de lei. Preţul maxim este pentru un brad de 12 metri.

Angajaţii acestei firme s-au oferit ei să împodobească bradul, dar magazinele online fac şi acest serviciu. Un pom de Crăciun şi decorarea lui cu podoabe simple costă 840 de lei. Un brad mai încărcat, cu ornamente sofisticate costă 1.200 de lei.

Anul acesta a mai apărut o variantă: închirierii unui brad de Crăciun. E artificial şi costă 800 de lei cu tot cu ornamente.

“Închirierea brazilor este un serviciu care practic e un fel de supra taxă pentru că e doar cu 20% mai ieftin decât cumpararea”, a declarat Marius, manager magazin online.

În magazine, brazii au însă cele mai mici preţuri. De la 30 de lei la 700.

În fiecare iarnă se împodobesc aproape un milion de brazi şi naturali şi artificiali. Romsilva vinde iarna aceasta 119.000 de brazi. Din import firmele vor aduce peste 250.000.

 
Preţuri brazi:

Împodobire brad:

tradiţional - 840 de lei

de lux - 1.200 de lei

 

Închiriere brad artificial:

2 metri - 800 de lei

3 metri - 1.390 de lei

 

Brazi în supermarket:

de la 30 de lei, la 700 de lei

×
Subiecte în articol: brad Crăciun
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close