Antena 3 CNN Actualitate Ce faci dacă stai în Bucureşti şi n-ai apă caldă. Reporterul Antena 3 a descoperit o ofertă inedită a comercianţilor: E 170 lei!

Ce faci dacă stai în Bucureşti şi n-ai apă caldă. Reporterul Antena 3 a descoperit o ofertă inedită a comercianţilor: E 170 lei!

În plină iarnă, când mii de blocuri de Capitală au rămas fără apă caldă şi căldură, un patron hotelier din sectorul 1 al Capitalei a venit cu o idee inedită.

Ce faci dacă stai în Bucureşti şi n-ai apă caldă. Reporterul Antena 3 a descoperit o ofertă inedită a comercianţilor: E 170 lei!
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    10 Dec 2020   •   16:30

A scăzut preţul camerei, care în mod normnal ajunge la circa 250 de lei, până la 170 de lei. De aceşti bani, cei care merg să se cazeze acolo se pot bucura de un duş fierbinte.

A fost şi cazul reporterului Antena 3, Andrei Grigore, care a transmis de această dată în halat de baie, direct din camera de hotel, unde a mers ca să se buucure de o baie caldă.

Oferta antreprenorului este acum 170 de lei o cameră la hotel, unde puteţi face duş cu hidromasaj şi aveţi şi căldură.

Oferta comercianţilor, pentru cei fără apă caldă: Duş cu hidromasaj la hotel, 170 de lei

Antreprenorul spune că ideea i-a venit după ce un cuplu a venit acum câteva zile a hotel şi a spus că vrea să cumpere o cameră, ca să facă un duş fierbinte. Apoi, omul s-a gândit să publice oferta online, că dacă e cerere, vine şi oferta.

Lista blocurilor din București fără apă caldă și căldură. Data la care vor fi remediate avariile

Aproape 3.500 de blocuri din Capitală au rămas fără căldură sau apă caldă în plină iarnă, iar Compania municipală Termoenergetica București a publicat lista imobilelor care sunt afectate de această avarie apărută în rețeaua de termoficare. 

În document, compania anunță și data și ora la care estimează că va remedia defecțiunea, moment în care furnizarea agentului termic ar trebui să revină la normal.

Lista blocurilor fără apă caldă și căldură poate fi consultată aici.

Nicuşor Dan, veşti proaste pentru bucureşteni: "O să avem o iarnă dificilă"

Reprezentanţii companiei au atras din nou atenţia asupra stării tehnice grave în care se află reţeaua de termoficare lipsită, în ultimii ani, de reparaţii majore şi de investiţiile absolut esenţiale în modernizare, ceea ce a determinat creşterea explozivă a pierderilor, care s-au triplat din 2016 până în prezent, punând o presiune uriaşă şi asupra instalaţiilor energetice ale Elcen. 

În plus, locuitorii Capitalei au fost avertizați de noua administrație a orașului că vor avea parte de probleme în alimentarea cu energie termică şi în această iarnă, din cauza situației precare a rețelei de distribuție. 

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a spus la jumătatea lunii trecute că starea rețelei principale a Termoenergetica (fosta RADET) este de trei ori mai proastă decât în urmă cu trei ani, iar soluția pentru eventualele avarii va fi deocamdată intervenția rapidă și comunicarea promptă şi mai transparentă cu cetățenii afectaţi.  

 

×
Subiecte în articol: apă caldă hotel
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close