Antena 3 CNN Actualitate Bucureștenii nu au dormit în Noaptea Muzeelor. Care au fost atracțiile principale

Bucureștenii nu au dormit în Noaptea Muzeelor. Care au fost atracțiile principale

Bucureștenii nu au dormit în Noaptea Muzeelor. Care au fost atracțiile principale
Sursa foto: Foto: Facebook
17 Mai 2015   •   11:44

Bucureştenii nu au dormit de Noaptea Albă a Muzeelor. Centrul Capitalei a fost luat cu asalt de oamenii care au format cozi de câteva sute de metri pentru a vizita gratuit muzeele şi expoziţiile. Cele mai vizitate obiective turistice au fost Muzeul Antipa, Muzeul Naţional George Enescu, iar la Banca Naţională a a avut loc un eveniment unic, în care au fost prezentate lingouri de aur.

La Cimitirul Belu din Capitală, artiştii de la teatrul de Operetă Ion Dacian au interpretat fragmente din "Fantoma de la Operă" chiar printre morminte. Muzeul Antipa a fost ca în fiecare an, printre cele mai mari atracţii din Bucureşti.

Şi Muzeul Băncii Naţionale şi-a deschis porţile cu un eveniment inedit. Oamenii au putut să vadă lingouri de aur prezentate într-o casetă specială. Noaptea Muzeelor a fost marcată şi de proiecţiile luminoase de pe faţada băncii. Muzeul Naţional George Enescu a fost luat cu asalt de bucureşteni. Reprezentanţii instituţiei i-au aşteptat pe aceştia cu mai multe concerte şi artă vizuală. Evenimentul cultural Noaptea Muzeelor a ajuns anul acesta la cea de-a 11-a ediţie.
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close