Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti. A câştigat 400.000 euro la jocuri mecanice dar reprezentanţii cazinoului nu-i dau banii

Bucureşti. A câştigat 400.000 euro la jocuri mecanice dar reprezentanţii cazinoului nu-i dau banii

Bucureşti. A câştigat 400.000 euro la jocuri mecanice dar reprezentanţii cazinoului nu-i dau banii
08 Mar 2010   •   23:40

Un tânăr din Buzău a câştigat la jocuri mecanice 400.000 de euro. Sau aşa a crezut el, pentru că cei de la cazinoul din Sectorul 2 al Capitalei, unde a jucat, i-au explicat că nu-i dau niciun ban. Acum, se bat în plângeri la poliţie.

Bărbatul din Buzău joacă frecvent la jocurile mecanice. Aflat în Capitală, săptămâna trecută a rămas şi el uimit după ce a câştigat, joc după joc.

Bărbatul spune că a câştigat 400.000 de euro. Ca să vadă că-i aievea a făcut şi o poză aparatului de jocuri mecanice pe care era înregistrată fabuloasa sumă.

Numai că bucuria i-a trecut repede când a chemat personalul sălii de jocuri ca să-şi ridice banii. Angajaţii firmei spun că la mijloc e un truc, pentru că din punct de vedere tehnic, nu ai cum să câştigi o astfel de sumă la acel aparat.

Aşa că spiritele s-au încins iar martorii spun că a fost chemată poliţia pentru ca lumea să se calmeze. Buzoianul a depus o plângere la secţia 9 de poliţie pe motiv că a fost înşelat. Şi reprezentanţii firmei au înregistrat la aceeaşi secţie o plângere şi-l acuză pe clientul lor de fraudă. Aparatul a fost ridicat pentru verificări.

Observator

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close