Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti. Parcările exploatate de firma Dalli vor trece în administraţia Primăriei

Bucureşti. Parcările exploatate de firma Dalli vor trece în administraţia Primăriei

Bucureşti. Parcările exploatate de firma Dalli vor trece în administraţia Primăriei
Sursa foto: Sorin Oprescu
14 Iun 2009   •   17:04

Toate parcările din centrul Capitalei exploatate de firma Dalli vor trece în administrarea Primăriei Generale până în data de 11 iulie, adică peste o lună. Primarul Sorin Oprescu şi-a explicat decizia prin faptul că a expirat contractul dintre municipalitate şi firma Dalli şi nu se doreşte prelungirea acestuia. Vizate sunt peste 3.300 de locuri de parcare.

"În urmă cu trei zile, prin adresa 21542 am înştiinţat societatea Dalli Exim SA că încetează contractul cu nr 20 din 1995, adică toate parcările exploatate de Dalli intră de acum în administrarea Primăriei Municipiului Bucureşti", a anunţat Oprescu, citat de Mediafax.

"Precizez că pentru ca Primaria să reia în exploatare locurile de parcare din Bucureşti, nu este nevoie de niciun proces. Contractul Primăriei Generale cu societatea Dalli a expirat din 2005, iar actul adiţional de prelungire este lovit de nulitate absolută, întrucât a fost realizat cu încalcarea prevederilor legale în vigoare, la data semnării actului", a adăugat Oprescu.



Antena3.ro

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close