Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti. Pene de curent în mai multe zone

Bucureşti. Pene de curent în mai multe zone

Bucureşti. Pene de curent în mai multe zone
23 Iul 2007   •   15:41

În plină caniculă, mai multe zone din centrul Capitalei, au rămas la amiază fără curent electric, din cauza consumului excesiv de energie. Este vorba despre Calea Victoriei şi Piaţa Victoriei. Şefii de la Electrica au remediat avariile în această zonă.

Mai multe cartiere bucureştene nu au curent electric de câteva ore bune. În zonele Sălăjan, Vatra Luminoasă, 1 Mai, Baicului şi Pache Protopopescu locatarii mai multor imobile stau pe întuneric. În Vatra Luminoasă nu este curent de la ora 17.00, iar în Sălăjan curentul s-a întrerupt puţin după ora 21.00. Se întâmplă frecvent, în ultimele două săptămâni. Seara trecută, spre exemplu, în Sălăjan curentul a fost oprit timp de 6 ore, în două reprize. Însă recordul neplăcut îl deţin locuitorii unor imobile din Pache Protopopescu, care nu au curent de aproape opt ore.

Deşi societatea Electrica a anunţat că furnizarea energiei electrice se face în condiţii normale, tot mai mulţi consumatori din Capitală reclamă întreruperi prelungire ale curentului electric.

Antena 3

×
Parteneri
Șeful Casei de Pensii pune punct speculaţiilor legate de banii seniorilor
x close