Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti: Vedetele vorbesc despre protestele din ţară

Bucureşti: Vedetele vorbesc despre protestele din ţară

Bucureşti: Vedetele vorbesc despre protestele din ţară
Sursa foto: Foto: Facebook.com
21 Ian 2012   •   22:26

Amploarea pe care o iau protestele din toată ţara, nu-i lasă indiferenţi nici pe artişti. Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, a compus o piesă care a devenit la scurt timp imnul protestatarilor. Chiar dacă viaţa l-a îmbrăcat în pielea finului actualului preşedinte, Dan Teodorescu regretă şi protestează. Nu este singurul.

"Se întâmplă un lucru absolut normal, sunt nişte oameni normali care cer nişte lucruri normale" a declarat artistul.

În 2002, Dan Teodorescu se căsătorea cu Melania Medeleanu. Naşii de cununie ai acestora nu au fost alţii, decât soţii Băsescu. Acum, însă, Dan protestează prin ceea ce ştie să facă cel mai bine. Muzica.

"Este o formă de haz de necaz, uşor acidă, un pic mai acidă, pentru că mie îmi place să practic umorul amar şi asta fac, poţi spune lucruri foarte grave, dar vehement, ăsta-i stilul meu de a pune problema...aşa protestez" a explicat solistul.

Şi dacă vorbim de lucruri serioase, Maestrul Ion Lucian este cel mai în măsură să o facă. Locuieşte chiar în Piaţa Universităţii, încă dinaintea revoluţiei. Fereastra sa devine ecranul catastrofelor, produse în situaţiile de criză. "Sunt nefericit când văd că se consumă atâta energie, atâta suferinţă, pentru o viaţă mai bună, pentru că se cere un respect de la om, la om, se cere o viaţă liniştită în care să putem creea,  să putem trăi" a spus acesta.

Ovidiu Lipan Ţădărică vine cu o ipoteză şoc, pentru cei din rândul forţelor de ordine. "Protestaţi fără violenţe, încercaţi de ambele parţi să înţelegeţi că oamenii care au ieşit în stradă, au iesit să-şi spună oful şi doresc o schimbare. Gândiţi-vă că printre acei protestatari poa' să fie şi copiii jandarmilor".


×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close