Antena 3 CNN Actualitate Burse pentru studenţii de la ASE, oferite de grupul Grivco

Burse pentru studenţii de la ASE, oferite de grupul Grivco

Burse pentru studenţii de la ASE, oferite de grupul Grivco
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    31 Mar 2014   •   10:24

Studenţii de la ASE au şansa să câştige experienţă în comerţul internaţional. Grupul GRIVCO oferă trei burse de internship care se vor derula timp de câte o lună, pe parcursul a trei ani.

Tinerii de la Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale vor învăţa chiar de la fondatorul grupului cum să abordeze probleme practice de comerţ de care se vor lovi în viitoarea carieră. 

 
Una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă tinerii din România o reprezintă dificultatea cu care îşi găsesc un loc de muncă odată cu terminarea facultăţii. Chiar dacă au cunoştinţe solide de teorie, lipsa experienţei este o piedică serioasă pentru absolvenţii de facultate.
 
Singura şansă a tinerilor de a obţine experienţă este practica în companiile mari. Trei posturi vor fi puse puse la bătaie pentru studenţii de la ASE de către compania GRIVCO. 
 
"Trăim o perioadă foarte foarte complicată şi traduc complicată printr-o perioada foarte competitivă. Dacă nu eşti bun, nu îţi găseşti locul. (...) Eu am să fac o propunere decanatului să îmi nominalizeze trei studenţi de anul 2 care vor primi o bursă de intership pe următorii trei ani", a declarat preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu.
 
Cei trei studenţi de la Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale vor învăţa câte o lună pe o perioadă de trei ani cum să abordeze probleme practice de comerţ de care se vor lovi în viitoarele lor cariere. Tinerii vor avea şansa de a lucra direct cu fondatorul grupului.
 
Studenţii vor fi propuşi pentru internship de către profesorii Facultăţii de Relaţii Internaţionale din cadrul Academiei de Studii Economice.

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close