Antena 3 CNN Actualitate Buzău. Maşină găsită înţepenită într-un lac îngheţat

Buzău. Maşină găsită înţepenită într-un lac îngheţat

Buzău. Maşină găsită înţepenită într-un lac îngheţat
Sursa foto: Foto: ntm.blogs.cnn.com
15 Feb 2011   •   09:41

O maşină a fost găsită ieri înţepenită în stratul gros de gheaţă de pe lacul Siriu. Autoturismul a fost văzută de un bărbat care a trecut prin zonă. Pentru că era distrusă în totalitate, omul a alertat imediat poliţia, îngrijorat că cineva ar putea fi blocat în ea.

Eforturile echipajelor de intervenţie au fost zadarnice. Jumătatea din spate a maşinii era înfiptă bine în stratul de gheaţă de pe lac şi nici puterea unui utilaj de mare tonaj nu a reuşit să o desprindă.

Maşina a fost văzută de un bărbat care trecea întâmplător prin zonă, în drum spre casă. Speriat, omul a sunat imediat la 112 şi apoi a aşteptat sosirea poliţiştilor.

Din fericire, poliţiştii nu au găsit nici o victimă în interior. Au observat însă că maşina nu avea plăcuţe de înmatriculare, iar acest lucru i-a pus pe gânduri. Poliţiştii cred acum că maşina a fost ori furată, ori folosită la comiterea altei infracţiuni.

În această dimineaţă, un alt echipaj de intervenţie va încerca din nou să scoată maşina din lac. Apoi, un echipaj de poliţie va preleva probe din interiorul maşinii, în încercarea de a-l găsi pe proprietar.

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close