x close

Buzoianca suspectă de coronavirus, după ce s-a întors din Italia, a fost izolată în tabăra de la Arbănaşi

de A.M.P    |    24 Feb 2020   •   10:08
Buzoianca suspectă de coronavirus, după ce s-a întors din Italia, a fost izolată în tabăra de la Arbănaşi Foto: Pixabay

Femeia care a chemat ambulanța, la Buzău, acuzând stări de rău după ce s-a întors din Italia, a fost izolată timp de 14 zile în tabăra de la Arbănaşi.

Femeia în vârstă de 52 de ani a fost transportată inițial la Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, unde a stat internată câteva ore, într-o aripă a secţiei în care nu se afla niciun alt pacient, scrie Adevarul.

Pe parcursul internării, femeia a fost examinată medical şi i-au fost prelevate probe pentru efectuarea analizelor medicale, care au fost trimise la Institutul Matei Balş din Capitală.  

În cursul nopţii, buzoianca a fost preluată de ambulanţa specială şi a fost transferată la centrul de carantină de la Arbănaşi. Aici i-au fost asigurate apă, hrană, produse de igienă şi asistenţă medicală permanentă.  

Deocamdată, femeia nu prezintă simptome specifice infecţiei cu Coronavirus şi va rămâne izolată timp de 14 zile.  Transferul către centrul de carantină s-a desfăşurat fără incidente. În zonă acţionează preventiv un echipaj de jandarmi.

Citeşte mai multe despre:

tabăra de la Arbănaşi coronavirus
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati