Antena 3 CNN Actualitate Buzoianca suspectă de coronavirus, după ce s-a întors din Italia, a fost izolată în tabăra de la Arbănaşi

Buzoianca suspectă de coronavirus, după ce s-a întors din Italia, a fost izolată în tabăra de la Arbănaşi

Femeia care a chemat ambulanța, la Buzău, acuzând stări de rău după ce s-a întors din Italia, a fost izolată timp de 14 zile în tabăra de la Arbănaşi.

Buzoianca suspectă de coronavirus, după ce s-a întors din Italia, a fost izolată în tabăra de la Arbănaşi
Sursa foto: Foto: Pixabay
24 Feb 2020   •   10:08

Femeia în vârstă de 52 de ani a fost transportată inițial la Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, unde a stat internată câteva ore, într-o aripă a secţiei în care nu se afla niciun alt pacient, scrie Adevarul.

Pe parcursul internării, femeia a fost examinată medical şi i-au fost prelevate probe pentru efectuarea analizelor medicale, care au fost trimise la Institutul Matei Balş din Capitală.  

În cursul nopţii, buzoianca a fost preluată de ambulanţa specială şi a fost transferată la centrul de carantină de la Arbănaşi. Aici i-au fost asigurate apă, hrană, produse de igienă şi asistenţă medicală permanentă.  

Deocamdată, femeia nu prezintă simptome specifice infecţiei cu Coronavirus şi va rămâne izolată timp de 14 zile.  Transferul către centrul de carantină s-a desfăşurat fără incidente. În zonă acţionează preventiv un echipaj de jandarmi.

×
Subiecte în articol: tabăra de la Arbănaşi coronavirus
Parteneri
Vouchere de 750 de lei și de 2.000 de lei pentru români! Guvernul anunță noi ajutoare
x close