Antena 3 CNN Actualitate C.T. Popescu: mi se pare ciudată lipsa de reacţie a ziariştilor din TVR

C.T. Popescu: mi se pare ciudată lipsa de reacţie a ziariştilor din TVR

C.T. Popescu: mi se pare ciudată lipsa de reacţie a ziariştilor din TVR
29 Iun 2007   •   20:44

După numirea lui Alexandru Sassu în funcţia de preşedinte interimar al TVR, Cristian Tudor Popescu spune că lipsa de reacţie a personalului din televiziunea publică a ziariştilor este cel puţin ciudată. Referindu-se la numirile de joi ale plenului celor două Camere - Alexandru Sassu, interimar la şefia TVR şi Răsvan Popescu, director interimar la CNA -, C.T. Popescu a declarat pentru Mediafax că "atitudinea Parlamentului denotă "respectul" faţă de ideea de presă şi libertate de expresie pe care îl are clasa politică".

"Şi până acum s-au încercat controlul politic şi manipularea în scopuri politice a radioului şi televiziunii publice, dar de data aceasta au lăsat deoparte orice aparenţe, transformând instituţii publice în obiecte de târguială politică pe faţă", a mai declarat preşedintele CRP.

Cristian Tudor Popescu a mai spus că "nu există nici o şansă ca actualul Parlament să accepte schimbarea Legii de funcţionare a SRTV, solicitările societăţii civile în acest sens putând fi adresate eventual următorului Parlament".

Antena3.ro

×
Parteneri
Generalul Florian Coldea, audiat de procurorii DNA în calitate de suspect
x close