Antena 3 CNN Actualitate Cadavru carbonizat găsit în curtea unui liceu din Capitală. Martor: Bărbatul era împuşcat în cap

Cadavru carbonizat găsit în curtea unui liceu din Capitală. Martor: Bărbatul era împuşcat în cap

Cadavru carbonizat găsit în curtea unui liceu din Capitală. Martor: Bărbatul era împuşcat în cap
Sursa foto: Foto: Intact Images
20 Iul 2011   •   09:33
Un cadavru carbonizat a fost găsit în curtea Grupului Şcolar Electronică Industrială din Capitală. Potrivit unui martor audiat la faţa locului, omul fusese împuşcat în cap înainte de a fi incendiat. Cadavrul a fost lăsat în tufişurile din spatele şcolii.

Anchetatorii, citaţi de Mediafax, au declarat că trupul aparţine unui bărbat. Iniţial, poliţiştii declaraseră că victima era un adolescent. Cadavrul a fost descoperit de paznicul unităţii. 


Potrivit unor martori, în jurul orelor 3.00-4.00, s-a auzit o explozie în curtea şcolii, iar locatarii din zonă au sesizat poliţia.

În momentul în care paznicul a mers la faţa locului, a găsit cadavrul carbonizat al bărbatului, care era legat cu sârmă de mâini şi de picioare. Mai mulţi oameni, împreună cu paznicul şcolii, au stins corpul incendiat.


Martor: Bărbatul fusese împuşcat în cap


Un martor audiat de procurori a declarat că bărbatul găsit în curtea Grupului Şcolar Electronică Industrială a fost împuşcat în cap şi apoi incendiat.

El a mai spus că victima era un bărbat, întrucât purta proteză dentară şi că acesta nu era legat cu sârmă, aşa cum se anunţase iniţial, informează Mediafax.
   
Martorul a mai precizat că a fost audiat de procurori la faţa locului şi că aceştia l-au chemat şi la Parchet pentru a da declaraţii.

Bărbatul carbonizat, victima unor reglări de conturi?

Bărbatul care a fost găsit carbonizat, miercuri dimineaţa, în curtea unei şcoli din sectorul 2 al Capitalei, ar putea fi victima unor reglări de conturi, au declarat surse judiciare.

Autopsierea cadavrului va stabili dacă bărbatul trăia la momentul în care a fost incendiat.
   
Modul în care bărbatul a fost legat şi faptul că i s-a dat foc relevă o practică mafiotă, însă anchetatorii nu se pot pronunţa încă în acest sens, până la coroborarea tuturor probelor.



 



×
Subiecte în articol: adolescent
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close