Antena 3 CNN Actualitate Cadouri de Crăciun. Cum aleg românii cadourile

Cadouri de Crăciun. Cum aleg românii cadourile

Cadouri de Crăciun. Cum aleg românii cadourile
15 Dec 2018   •   13:40

Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai comune și iubite cadouri în țara noastră? Poate nu știai, însă fiecare popor are tendința de a dărui anumite obiecte, dar și de a face cumpărăturile după un tipar propriu. De la clasicele cadouri pentru colaboratori și colegi, precum cutiile de cafea sau ciocolata și coșurile cu bunătăți, până la cadourile indviduale pentru membrii familiei, află în continuare cum, ce și de unde cumpără românii.

În ceea ce privește modul de cumpărare, tot mai mulți români se orientează către zona de online, din motive ușor de înțeles: produsele sunt mai simplu de găsit, fără ore întregi pierdute prin magazine, promoțiile magazinelor pot fi comparate prin câteva clickuri, iar cumpărăturile ajung direct la ușă prin serviciul de curierat. În afară de internet, alte variante foarte populare sunt mallurile și târgurile speciale de Crăciun.

Aici există din start două variante, prima fiind cea mai ușoară, dar și cea mai puțin surprinzătoare pentru cel care primește darul: prin întrebări mai mult sau mai puțin directe, care scad considerabil riscul unui eșec. Cei care aleg să cumpere bazându-se pe propria inspirație merg pe o anumită categorie de produse, în funcție de persoană și de preferințele generale ale acesteia, dar de multe ori vânează și promoțiile, când pot găsi obiecte pe care poate că nu le puseseră initial pe listă, însă reducerea considerabilă determină achiziția.

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close