Antena 3 CNN Actualitate Cadourile - de ce trebuie oferite oricând și nu oricum, persoanelor dragi

Cadourile - de ce trebuie oferite oricând și nu oricum, persoanelor dragi

Cadourile sunt cea mai bună metodă de a arăta persoanelor importante cât de mult ținem la ele. Nu trebuie să aștepți o dată specială din calendar pentru a face viața cuiva mai bună, ci găsește-ți chiar azi timp pentru ca peste câteva zile, persoana iubită să se simtă în al nouălea cer. Pe 999cadouri.ro găsești tot atâtea cadouri cât și idei noi de a-ți surprinde iubita/iubitul dacă deja ai rămas în pană. Chiar dacă tu știi ce îi place, aici găsești un plus de inspirație, pentru a-i oferi fericire dublă.

Cadourile - de ce trebuie oferite oricând și nu oricum, persoanelor dragi
de Georgiana Adam    |    17 Feb 2021   •   11:58

Câte un cadou pe lună, îți face viața mai bună

Da ai auzit bine. Știi probabil de zicala aceea “Happy wife, happy life.”, iar dacă nu știai atunci acesta trebuie să fie noul tău motto în viață. Întreținerea iubirii este importantă într-o relație, așa că odată ce ai cucerit o femeie cel mai rău lucru pe care îl poți face este să nu îi mai oferi aceeași atenție ca la început. Cadourile nu sunt o necesitate, însă fac viața în doi mai frumoasă. Și la fel se aplică și în cazul femeilor care se afla într-un cuplu, căci și bărbații au nevoie de apreciere.

Pentru a păstra o bună armonie, zen-ul și evitarea certurilor din relație, gesturile mici trebuie să fie la ordinea zilei, parte din portofoliul fiecăruia dintre parteneri. Nu poți ca după o lună, după ce ți-ai depus ca la job “CV-ul” pentru această relație pe care ți-ai dorit-o cu înverșunare, să începi să realizezi atât tu cât și partenerul că nu ești ce ai descris tu acolo și să oferi alte performanțe decât cele cu care te-ai lăudat. Pe 999cadouri.ro ești așteptat cu idei originale de atenții pe care să le oferi celui drag, făcând din fiecare cadou o promisiune a iubirii necondiționate.

Cadouri practice pentru orice ocazie

Și bărbații trebuie să fie răsfățați, de aceea dacă vrei cadouri de lux pentru barbati, pentru a-l surprinde la birou sau când se întoarce acasă, tot ce îți trebuie este o idee despre ce i-ar putea lipsi, iar 999cadouri.ro sigur te ajută să găsești ceva potrivit, pe gustul lui. Fie că vrei să îi oferi un cadou elegant, un obiect de decor, sau ceva funcțional și practic, vei găsi cadouri pentru fiecare ocazie când vrei să îi înseninezi ziua.

Cadourile trebuie să reprezinte ceva, să arate implicarea ta și faptul că ai ascultat acea persoană. Dacă partenerul tău și-a deschis recent o afacere, un cadou de tip business sigur o să-i priască la începutul drumului pe care l-a urmat, oferindu-i prin acest gest motivația, susținerea și gândul că îi vei fi alături atât când a pornit de jos, cât și atunci când te va ține de mână când va ajunge sus. Nu uita că unul din cele mai bune cadouri este dragostea și implicit atenția, dar nu strică din când în când să îl mai răsfeți și cu lucruri materiale.

Pentru a comanda sună la 0766324238 sau 0212109433.

[email protected]

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close