Antena 3 CNN Actualitate Căile ÎNTÂRZIATE Române. Cum s-a terminat vacanţa de Paşte a scăzut şi viteza pe şine. Vezi ce spune ministrul Fenechiu

Căile ÎNTÂRZIATE Române. Cum s-a terminat vacanţa de Paşte a scăzut şi viteza pe şine. Vezi ce spune ministrul Fenechiu

Căile ÎNTÂRZIATE Române. Cum s-a terminat vacanţa de Paşte a scăzut şi viteza pe şine. Vezi ce spune ministrul Fenechiu
Sursa foto: Foto: officialpsds.com
de S.T.    |    07 Mai 2013   •   21:11

Marea Neagră este din nou mai departe de românii care merg cu trenul. Orice minune durează doar trei zile, iar Căile Ferate Române sunt campioane la miracole de acest gen.

Cum s-a terminat vacanţa de Paşte a scăzut şi viteza pe şine.

Deşi ministrul Relu Fenechiu anunţa victorios că trenurile vor face maxim trei ore de la Bucureşti la Constanţa, garniturile au revenit la viteza melcului.

Ministrul Relu Fenechiu a intervenit telefonic, marţi, la Antena 3, şi a vorbit despre schimbările survenite.

"Mafalda să vină şi nu poate rezolva problema căilor ferate în câteva luni. Eu o să încerc într-un timp cât mai scurt să rezolv mare parte din aceste probleme. Am promis în luna februarie, atunci când am scos din circulaţie trenurile InterCity pe ruta Bucureşti- Constanţa, că odată cu venirea sezonului estival o să fac tot posibilul pentru ca aceste trenuri să fie reintroduse şi să parcurgă distanţa în termenul afişat. Am spus tuturor că o să fac o astfel de experienţă în perioada Sărbătorilor Pascale. A funcţionat această experienţă şi s-a văzut că se poate, dar trebuie să ştie toată lumea că această experienţă s-a realizat cu nişte costuri foarte ridicate. 350 de jandarmi au păzit în permanenţă această linie de cale ferată şi au fost mobilizaţi mulţi angajaţi ai CFR Infrastructură şi CFR Călători pentru a demonstra că se poate", a spus Relu Fenechiu, marţi, în cadrul emisiunii "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu".

"O să dau drumul în cel mai scurt timp la un sistem de supraveghere cu camere video, care va funcţiona în paralel cu o supraveghere asigurată de Jandermeria Română(...). Până atunci, începând cu luna iunie, jandarmii vor continua paza căilor ferate, aşa încât să asigurăm totuşi un termen decent de circulaţie", a mai spus ministrul.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu"

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close