Antena 3 CNN Actualitate Imaginile cu un câine din Iaşi care își aşteaptă stăpânul mort să se întoarcă acasă au stârnit un val de emoție

Imaginile cu un câine din Iaşi care își aşteaptă stăpânul mort să se întoarcă acasă au stârnit un val de emoție

Un câine din Iaşi care stă cuminte şi îşi aşteaptă stăpânul să se întoarcă acasă i-a emoționat pe oamenii care au văzut scena sfâșietoare. Animalul nu știe că cel care îi purta de grijă nu mai e. A fost ucis în propria casă de doi vecini.

Imaginile cu un câine din Iaşi care își aşteaptă stăpânul mort să se întoarcă acasă au stârnit un val de emoție
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    Clara Mihociu    |    14 Mai 2021   •   21:03

Totul s-a întâmplat în satul Cozia, comuna Costuleni, din judeţul Iaşi. Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, a fost găsit fără viaţă de către poliţişti, alertaţi de o verişoară a sa care nu mai știa nimic de el de mai multe zile.
Când oamenii legii au intra în casa acestuia au descoperit grozăvia. Mai mult decât atât, pe corpul victimei erau mai multe urme de violenţă. Așa că nu a fost greu ca anchetatorii să își dea seama că bărbatul a avut parte de o moarte violentă.

Bărbatul era cunoscut în localitate pentru scandalurile pe care le provoca, iar unii vecini îl acuzau că le fură de prin gospodării. În urmă cu câteva zile, s-ar fi încăierat cu un alt sătean și astfel cercul de suspecţi s-a restrâns.

Poliţiştii au reţinut doi suspecţi în acest caz, un tânăr de 36 de ani şi un altul de 32 de ani.

Bărbatul ucis nu era căsătorit, nu avea copii şi singurul suflet care îi stătea alături era câinele. De trei zile, de când trupul bărbatului a fost ridicat din casă de anchetatori patrupedul stă în poartă şi aşteaptă ca stăpânul său să vină din nou acasă.

Oamenii l-au văzut acolo şi în ziua în care stăpânul său era înmormântat. Patrupedul era extrem de trist şi tresărea de fiecare dată când părea că cineva se apropie de el.

×
Subiecte în articol: caine
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close