Antena 3 CNN Actualitate Călin Nistor, şeful DNA Piteşti: Arestările din fotbalul românesc vor continua

Călin Nistor, şeful DNA Piteşti: Arestările din fotbalul românesc vor continua

Călin Nistor, şeful DNA Piteşti: Arestările din fotbalul românesc vor continua
Sursa foto: DNA
16 Apr 2009   •   11:59

Arestările în cazul scandalului izbucnit în fotbalul românesc vor continua, a declarat şeful DNA Piteşti, Călin Nistor, în exclusivitate pentru Evenimentul Zilei. El a precizat că Gheorghe Constantin şi Cornel Penescu nu vor fi singurii oameni din fotbal reţinuţi.

Declaraţia şefului DNA Piteşti vine după ce acesta promitea în urmă cu mai multe luni arestări spectaculoase, finalizate cu condamnări. El a precizat că în vizorul DNA-ului sunt mai mulţi oameni importanţi.

Potrivit primarului oraşului Piteşti, Tudor Pendiuc, în cazul în care Cornel Penescu va fi condamnat, autorităţile locale ar putea să preia pachetul majoritar de acţiuni al formaţiei FC Argeş, pe care l-au mai deţinut, de altfel, până în 2006. El a recunoscut că situaţia echipei este una neplăcută, iar cei care vor avea cel mai mult de suferit vor fi jucătorii formaţiei alb-violete.

Patronul echipei FC Argeş suportă cu greu viaţa în spatele gratiilor, mai ales că cel mai bogat argeşean a trecut în doar câteva ore de la luxul vilei sale la închisoare. El este supărat că a picat în scandalul de dare de mită, deşi era pus sub urmărire pentru presupuse infracţiuni economice.

Penescu nu a avut dreptul să primească vizite sau pachete cu mâncare, aşa că a fost nevoit să mănânce tot ce i-au adus gardienii, iar din meniu n-au lipsit grişul cu lapte şi ciorba de cartofi.

Rudele şi prietenii lui Penescu au ameninţat că vor sesiza CEDO pentru nerespectarea unor drepturi fundamentale.

Antena 3

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close