Antena 3 CNN Actualitate Călin Popescu-Tăriceanu, despre distrugerea sediului Radio Contact, în 1990

Călin Popescu-Tăriceanu, despre distrugerea sediului Radio Contact, în 1990

Călin Popescu-Tăriceanu, despre distrugerea sediului Radio Contact, în 1990
18 Aug 2014   •   23:25

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, candidat PLR la prezidenţiale, a comparat, în ediţia de luni a emisiunii "Sinteza Zilei", confiscarea sediului Antena 3 cu distrugerea de către mineri a sediului primului radio privat din România, Radio Contact, pe care l-a fondat în 1990.

"Într-o clipă m-am întors cu gândurile în urmă cu 25 de ani. În 90 am avut posibilitatea să încep un proiect, o aventură. Primul radio privat din România, Radio Contact. Acest lucru se întâmpla pe 25 februarie 1990. Dar ştiţi bine că România a trecut printr-un moment extrem de critic în perioada 13 - 15 iunie 1990: venirea minerilor. Puţină lume îşi mai aminteşte ce s-a întâmplat atunci. Studiourile au fost invadate şi cucerite de mineri şi mi-au fost distruse echipamentele de emisie", a povestit Tăriceanu, la Antena 3.

Candidatul PLR la prezidenţiale a ţinut însă să sublinieze că, spre deosebire de acea perioadă, acum există societate civilă, dar şi solidaritate de breaslă, atât naţională cât şi internaţională.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close