Antena 3 CNN Actualitate Călin Popescu Tăriceanu: „Nu era nevoie de o chemare la Cotroceni, de o consultare. Scopul președintelui este diferit de cel anunțat”

Călin Popescu Tăriceanu: „Nu era nevoie de o chemare la Cotroceni, de o consultare. Scopul președintelui este diferit de cel anunțat”

Călin Popescu Tăriceanu: „Nu era nevoie de o chemare la Cotroceni, de o consultare. Scopul președintelui este diferit de cel anunțat”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
12 Apr 2019   •   14:19

Liderul Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a spus că președintele Klaus Iohannis nu  chemat partidele la consulatare fiindcă acest lucru ar fi însemnat să le întrebe ce părere au. Tăriceanu a mai spus că, din punctul lui de vedere, nu era necesară o consultare. 

„Președintele nu a chemat partidele la o consultare. O consultare, în accepțiunea mea, ar fi însemnat să întrebe partidele ce părere au. Ne consultăm asupra unei teme. Nu, președintele a chemat ca să informeze partidele. Pentru asta nu era nevoie de o chemare la Cotroceni, de o consultare.

Eu cred că scopul președintelui este diferit de cel anunțat. Este intenția de a intra în campania electorală, în jocul politic mai devreme, profitând de alegerile pentru Parlamentul European, dar cu scopul evident, care este cel legat de alegerile prezidențiale”, a scris Tăriceanu pe Facebook
 

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close