Antena 3 CNN Actualitate Călin Popescu Tăriceanu: Preocuparea aleșilor trebuie să fie problemele societății, nu statul la coadă

Călin Popescu Tăriceanu: Preocuparea aleșilor trebuie să fie problemele societății, nu statul la coadă

Călin Popescu Tăriceanu: Preocuparea aleșilor trebuie să fie problemele societății, nu statul la coadă
16 Aug 2016   •   20:39

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a vorbit la „Subiectiv” despre faptul că este acuzat că s-a folosit de funcție pentru a-și facilita reînnoirea permisului auto.

”Dacă problema permisului meu de conducere ajunge o problemă de DNA, nu înțeleg de ce. În fine, nu îmi imaginez că o să fiu în asentimentul tuturor. Plec de la următoarea constatare: există în orice stat câteva funcții importante, unde oamenii au fost aleși să reprezinte statul și să se dedice în principal problemelor societății. Asta ar trebui să fie preocuparea lor principală. Nu statul la coadă. În toate țările se găsesc, legal, anumite pârghii, care să le permită să se dedicelor problemelor societății. E o problemă de gestiune a timpului. Da, am vorbit ca să merg înainte de începerea programului, să nu fac un gest ostentativ. Am dreptul la mașină cu antemergător, SPP și așa mai departe. Nu știu dacă am folosit vreodată. Pentru că nu vreau să deranjez” a spus Călin Popescu Tăriceanu.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close