Antena 3 CNN Actualitate Cămătarii ştiau că sunt filaţi. Imagini în exclusivitate cu interlopii filaţi de procurorii de la crimă organizată

Cămătarii ştiau că sunt filaţi. Imagini în exclusivitate cu interlopii filaţi de procurorii de la crimă organizată

Cămătarii ştiau că sunt filaţi. Imagini în exclusivitate cu interlopii filaţi de procurorii de la crimă organizată
17 Aug 2013   •   09:31

Avem imagini în exclusivitate cu interlopi periculoşi filmaţi chiar în timp ce erau filaţi de procurorii de la crimă organizată. Sile Cămătaru ştia că va fi ridicat în dimineaţa zilei de 22 februarie. Şi ştia şi că e filat. A încercat să-i fenteze pe urmăritori, cu ajutorul unui taximetrist.

N-a scăpat şi vedem chiar acum filmul acţiunii.

Ora 1 şi cinci minute. Noaptea. În faţa casei lui Sile Cămătaru parchează un taxi. Din el se dă imediat jos un locotenent al lui. După ce spune ..un cod la interfon, i se deschide uşa.


Şase minute mai tărziu taximetristul îşi pierde răbdarea. Se dă jos din maşină şi începe să vorbească la telefon. După alte şapte minute se deschide uşa.

Sile Cămătaru iese în fugă pe uşa îmbrăcat cu acelaşi hanorac gri, cu glugă, pe care îl avea pe el locotenentul cu 20 de minute în urmă. A crezut că a scăpat. Dar a fost urmărit. El.. şi toţi oamenii lui de bază.

Dimineaţă au fost ridicaţi. Şi ei şi animalele lor de companie. Leii şi urşii.

Sile Cămătaru a fost găsit la un prieten după ce a fost urmărit taxiul cu care a plecat de acasă în mijlocul nopţii.

Nuţu Cămătaru, fratele lui, a fost găsit la amantă. Şi el, de altfel, filat de luni de zile. Locotenenţii au fost luaţi şi ei, din pat. Dosarul abia acum două săptămâni a fost trimis în judecată.

Toţi sunt acuzaţi de şantaj, cămătărie şi fapte comise cu violenţă.


×
Subiecte în articol: Sile Camataru nutu camataru
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close