Antena 3 CNN Actualitate Campanie electorală în pandemie la sate. Localnicii din comuna Bolovani abia ştiu că urmează alegeri parlamentare

Campanie electorală în pandemie la sate. Localnicii din comuna Bolovani abia ştiu că urmează alegeri parlamentare

Suntem în plină campanie electorală, însă în satele din ţară aproape că nu se ştie că peste două săptămâni vor fi alegeri. Asta întrucât, din cauza coronavirusului, evenimentele de campanie şi promovarea andidaţilor se fac mai mult în online, şi nu în stradă, aşa cum era până acum.

Campanie electorală în pandemie la sate. Localnicii din comuna Bolovani abia ştiu că urmează alegeri parlamentare
de Narcis Popescu    |    22 Noi 2020   •   19:22

Campania electorală este foarte prezentă în online. În realitate, însă, evenimentele de campanie lipsesc aproape cu desăvârşire din cauza restricţiilor impuse. Aşa se face că în comuna Bolovani din judeţul Dâmboviţa, localnicii abia ştiu că urmează alegeri parlamentare.

Reporterul Narcis Popescu a stat de vorbă alegătorii din mediul rural.

Cetăţenii de la sate pun că nu ştiu exact cine sunt candidaţii care le cer votul pe 6 decembrie

În mediul, rural nu sunt interesaţi de campanie

''Anul ăsta nu s-a dat nimic. În anii trecuţi mai dădeau găleţi, pixuri, din astea aşa'', spune o localnică.

Cei care îşi petrec timpul în birtul satului, o adevărată Poiană a lui Iocan a locului, nu sunt foarte lămuriţi cine sunt politicienii care vor candida la parlamentare din Dâmboviţa şi nici cine au fost cei cărora le-au dat votul acum patru ani.

Partidele înscrise în întrecerea pentru noua legislatură mai au timp până pe 5 decembrie să câştige încrederea votanţilor, fie ei şi din mediul rural, deoarece la ora 7 dimineaţa camapania electorală ia sfârşit oficial.


 

×
Subiecte în articol: Campanie Bolovani
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close