Antena 3 CNN Actualitate Candidat USR-PLUS: O cântăreață de numai 24 de ani, angajată de Guvern pentru a monitoriza spitalele regionale

Candidat USR-PLUS: O cântăreață de numai 24 de ani, angajată de Guvern pentru a monitoriza spitalele regionale

Ministerul Sănătății a angajat o cântăreață și fotomodel pentru a se ocupa de gestionarea spitalelor regionale.Este vorba despre Codruța Filip, care la doar 24 de ani, ar fi fost fost angajată fără concurs pe funcția de consilier debutant la Direcția Monitorizare, Implementare Spitale Regionale din minister, potrivit candidatului USR-PLUS la Primăria Cluj-Napoca Emanuel Ungureanu.

Candidat USR-PLUS: O cântăreață de numai 24 de ani, angajată de Guvern pentru a monitoriza spitalele regionale
Sursa foto: Facebook
de Gabriel Dano    |    10 Sep 2020   •   23:00

"A început reforma la Ministerul Sănătății! Domnul Nelu Tătaru, aprigul luptător cu noul coronavirus, pare răpus de frumusețea unor domnișoare de la PNL care nu aveau un serviciu bun dat de la partid. Superba blondă din foto 1 și 2 pe nume Codruța Filip, cântăreață de profesie, a fost adusă în Ministerul Sănătății ca expertă în spitale regionale pe linia PNL de o doamnă pe nume Cristina Gafton!!! Doamna Gafton este mare directoare la Direcția de Spitale Regionale din Ministerul Sănătății Care spitale regionale? Cum care, cele construite de guvernările PSD și PNL din ultimii 30 de ani", a scris Emanuel Ungureanu, pe Facdebook.

După câteva ore, acesta a revenit cu un update la postarea inițială:

"M-a sunat ministrul Sănătății, evident stresat, mi-a spus omul că nu știe cum a ajuns doamna în minister, a recunoscut că are legitimație de serviciu dar că el nu a semnat ordinul de ministru. Acum eu ce să zic, nu știe domnul Nelu Tătaru ce e prin minister că e treabă multă la Covid. Aș râde, dar îmi sunt uscate buzele", a scris politicianul.

Informația a fost prezentată de Mihai Gâdea și comentată de invitații ediției de joi a emisiunii Sinteza Zilei:

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close