Antena 3 CNN Actualitate Cântăreața Dana Cușnir a murit la 23 de ani, într-un cumplit accident în Suceava

Cântăreața Dana Cușnir a murit la 23 de ani, într-un cumplit accident în Suceava

Cântăreața Dana Cușnir, solistă de muzică populară și muzică ușoară din Suceava, a murit în această dimineață, într-un grav accident rutier produs pe raza localității Dărmănești.

Cântăreața Dana Cușnir a murit la 23 de ani, într-un cumplit accident în Suceava
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    14 Sep 2020   •   18:40

Tragedia s-a produs în jurul orei 07.00, atunci când Dana se întorcea de la o petrecere la care a cântat toată noaptea. Tânăra de 23 de ani se afla scaunul din dreapta șoferului și, cel mai probabil dormea în momentul accidentului.

La volan se afla un tânăr în vârstă de 19, membru al formației în care Dana Cușnir cânta și care, potrivit unor surse, ar fi adormit la volan din cauza oboselii.

Pe raza localității Dărmănești, șoferul ar fi adormit la volan, iar mașina a intrat în plin într-un autoturism marca BMW care se afla parcat pe marginea drumului.

În urma impactului deosebit de violent, Dana Cușnir, dar și șoferul, au fost grav răniți.

Dana Cușnir, cântăreața care a murit într-un accident la Dărmănești

Oamenii care au auzit bubuitura puternică au ajuns imediat la mașinile distruse și apoi au sunat imediat la numărul unic de urgență 112.

La locul accidentului s-au deplasat echipaje de pompieri pentru Descarcerare, echipaje SMURD, ambulanțe ale SAJ Vaslu, dar și polițiștii rutieri.

Dana a fost scoasă din mașina transformată într-un morman de fiare, însă medicii nu au reușit să îi facă inima să mai bată.

Șoferul de 19 ani, deși grav rănit, a fost transportat la spital, fiind conștient. Pe numele lui, polițiștii rutieri au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

×
Subiecte în articol: Suceava Dana Cușnir
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close