Antena 3 CNN Actualitate Un cântăreţ de manele urmărit pentru furt şi prins de Poliţie după o pândă, dus direct la închisoare

Un cântăreţ de manele urmărit pentru furt şi prins de Poliţie după o pândă, dus direct la închisoare

Un cântăreţ din Bucureşti a fost prins marţi de Poliţie şi dus direct la penitenciar, după ce pe numele său existau două condamnări la închisoare.

Un cântăreţ de manele urmărit pentru furt şi prins de Poliţie după o pândă, dus direct la închisoare
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    09 Dec 2020   •   15:20

Acesta este cunoscut ca interpret de manele, are 32 de ani şi se numeşte Doru Marin, având numele de scenă "Doru Columbianu", au declarat surse din rândul anchetatorilor, potrivit gandul.ro.

Interpretul de muzică era dat în urmărire, având de executat doi ani de închisoare pentru furt şi infracţiuni rutiere. Doru Marin a fost prins de agenţi lângă un centru comercial de pe Șoseaua Chitila. 

Pe numele lui Doru Columbianu existau două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, unul emis la începutul anului, de judecătoria Cornetu, fiind condamnat la doi ani pentru infracțiuni la regimul rutier, iar a doua condamnare fusese emisă în iulie, de Judecătoria Buftea, după ce magistrații au decis să-l trimită șase luni în spatele gratiilor, pentru furt.

Prins de poliţişti după ce aceştia au orgnizat o pândă, cântăreţul de manele a fost dus direct la Penitenciarul Rahova, unde va rămâne în carantină timp de 21 de zile.
 

×
Subiecte în articol: Doru Columbianu Doru Marin inchisoare furt
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close