Antena 3 CNN Actualitate Cântărețul de muzică populară Corin Dobrinescu a murit după ce a fost lovit de o mașină

Cântărețul de muzică populară Corin Dobrinescu a murit după ce a fost lovit de o mașină

Cântărețul de muzică populară, Corin Dobrinescu, de profesie inginer, a murit, sâmbătă după-amiază, după ce a fost lovit de o dubă, pe raza localității Horezu. Medicii sosiți de urgență la locul accidentului au încercat să-l resusciteze, însă fără succces, în cele din urmă fiind declarat decesul artistului.

 Cântărețul de muzică populară Corin Dobrinescu a murit după ce a fost lovit de o mașină
de Gabriel Dano    |    23 Mai 2021   •   08:26

Șoferul dubei care l-a lovit pe Corin Dobrinescu a fost testat de polițiști pentru alcoolemie, iar rezultatul a fost zero, potrivit IPJ Vâlcea.

"Astăzi, 22 mai a.c., în jurul orei 14.00, pe DN 67, la km 152+200, pe raza localității Horezu, județul Vâlcea, a avut loc un accident rutier grav. Un pieton a fost lovit de o dubă și, în ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor, acesta a decedat", au transmis autoritățile locale.

Corin Dobrinescu avea 54 de ani și era absolvent al Facultății de muzică din cadrul Universitații din Pitești, absolvent al Școlii de Arte si Meserii din Sibiu - secția canto popular, solist vocal, membru colaborator al Orchestrei profesioniste „Rapsodia Vâlceană” din cadrul Centrului Județean pentru conservarea și promovarea culturii tradiționale Vâlcea.

Mesaje de condoleanțe după moartea fulgerătoare a lui Corin Dobrinescu

"Astăzi ne-a părăsit, mult prea devreme, Corin Dobrinescu, îndrăgit interpret de folclor și statornic colaborator al Centrului și al Orchestrei Rapsodia Vâlceană. Regretăm profund pierderea unui prieten drag al culturii tradiționale și suntem alături de familia îndurerată", a transmis Centrul Creației Vâlcea, după tragicul eveniment.

 

×
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close