Antena 3 Actualitate Captură record lângă Capitală: trei tone de artificii găsite într-o casă - FOTO

Captură record lângă Capitală: trei tone de artificii găsite într-o casă - FOTO

27 Noi 2019   •   09:23
Captură record lângă Capitală: trei tone de artificii găsite într-o casă - FOTO
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/Fortele Speciale Politia Romana

Descoperire impresionant făcută de poliţiştii din judeţul Ilfov. Oamenii legi iau găsit 3 tone de artificii, într-o casă din Voluntari.

Bărbatul care transformare imobilul într-o bombă nu avea nici autorizaţie şi nici documente de provenienţă pentru cantitatea uriaşă de materiale pirotehnice. 

Culmea, nu era nici măcar proprietarul casei. Omul plănuia să le vândă pe toate, pe piaţa neagră, înaintea sărbătorilor de iarnă. 

Poliţiştii au confiscat toată marfa, iar bărbatul care le depozitase în casă a primit o amendă de 7.000 de lei, pentru nerespectarea Legii privind regimul materiilor explozive.

În cursul zilei de ieri, 26 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase și Serviciul de Ordine Publică din cadrul Ipj Ilfov, au găsit, intr-o locuință din orașul Voluntari, 3 tone de articole pirotehnice, reprezantând artificii din clasele 2, 3 și 4. 

Acestea erau deținute în mod ilegal, fără autorizații și documente de proveniență, în scopul valorificării clandestine în perioada sarbatorilor de iarnă. 

Întreaga cantitate a fost confiscată, persoana deținătoare fiind sancționată contravențional cu suma de 7000 lei, pentru nerespectarea Legii 126/1995 privind regimul materiilor explozive. 

Reamintim că, la nivel național, Poliția Română desfășoară, în această perioadă, acțiunea "FOC DE ARTIFICII-2019", pentru prevenirea oricăror evenimente negative generate de nerespectarea legislaţiei privind obiectele pirotehnice.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close