Antena 3 CNN Actualitate Carambol cu șase mașini în Olt. Un mort și 18 răniți. Primele imagini de la locul accidentului - VIDEO

Carambol cu șase mașini în Olt. Un mort și 18 răniți. Primele imagini de la locul accidentului - VIDEO

Carambol cu șase mașini în Olt. Un mort și 18 răniți. Primele imagini de la locul accidentului - VIDEO
Sursa foto: foto: Antena 3
09 Iul 2019   •   17:19

UPDATE 17.00. O persoană a decedat, 14 au fost transportate la spital şi patru persoane au fost asistate medical la faţa locului în urma accidentului rutier produs marţi după-amiaza pe DN 65, la Priseaca, între un microbuz, trei autoturisme şi un autotren.

Victima decedată, un bărbat de 49 de ani, din Scorniceşti, era pasager în microbuz, potrivit Agerpres.

"În urma accidentului, o persoană a decedat, 14 au fost transportate la spital şi patru persoane au fost asistate medical la locul accidentului, refuzând transportul la spital", au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt şi Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Olt.

Printre persoanele rănite este şi o femeie gravidă în luna a şaptea, în vârstă de 27 de ani, şoferiţă a uneia dintre maşinile implicate. Două dintre persoanele asistate medical sunt copii, care în momentul accidentului erau într-un autoturism împreună cu mama lor.

Cele mai multe victime - 13 - se aflau în microbuz în momentul accidentului.

Pe durata intervenţiei echipajelor medicale a fost activat planul roşu, care a încetat la ora 16,20, odată cu intervenţia echipajelor medicale la locul accidentului.

Traficul rutier în zona accidentului, produs pe DN 65 (Piteşti - Slatina), la Priseaca, a fost întrerupt timp de peste două ore.

----------------------------

Un accident rutier în care au fost implicate șase vehicule, printre care și un microbuz, a avut loc marți după-amiază în Olt.

Accidentul s-a produs pe DN 65, la intersecţia spre Valea Mare şi Priseaca.

În accident au fost implicate un microbuz, trei autoturisme, un autotren.

Accidentul s-a soldat cu un mort și 19 răniți: două persoane sunt încadrate la cod roșu, printre care și o femeie însărcinată, restul cod galben și verde. Cinci dintre cei implicați în accident au refuza transportul.

Totul s-a petrecut după o frânare bruscă. Polițiștii fac în continuare cercetări pentru a afla cauzele exacte ale accidentului.

Pentru acordarea asistenței medicale de urgență tuturor victimelor implicate în accident, la nivelul județului Olt a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

foto: Antena 3

foto: Antena 3

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close