Antena 3 CNN Actualitate Care e pedeapsa dacă rupi un afiș electoral! Nu e de glumit!

Care e pedeapsa dacă rupi un afiș electoral! Nu e de glumit!

Care e pedeapsa dacă rupi un afiș electoral! Nu e de glumit!
Sursa foto: foto- Facebook
21 Oct 2019   •   17:18

Care e pedeapsa dacă rupi un afiș electoral! Nu e de glumit!

Un bărbat din comuna Vlădeşti a fost amendat cu 1.000 de lei pentru că a rupt de pe un panou electoral un afiş al unui candidat la alegerile prezidenţiale de luna viitoare.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Râmnicului, Daniel Ionescu, a precizat că bărbatul a fost surprins pe camerele de supraveghere din zona în care se află amplasat panoul electoral, el fiind prins de poliţiştii locali la câteva minute de la producerea faptei.

"În dimineaţa zilei de luni, 21 octombrie, la ora 8,39, camera de supraveghere video de pe strada Ştirbei Vodă a surprins un bărbat care a rupt un afiş electoral de pe panoul amplasat în faţa Şcolii gimnaziale Spiru Haret. Imediat a fost dirijat în zonă un echipaj al Poliţiei Locale, în timp ce persoana respectivă era urmărită prin intermediul celorlalte camere video de pe traseul său. Bărbatul a fost depistat 5 minute mai târziu, s-a constatat că era din satul Priporu - comuna Vlădeşti şi a fost amendat cu suma de 1.000 lei în baza Legii nr. 370/2004", a spus reprezentantul Primăriei Râmnicu Vâlcea.

La nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea, pentru alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie , au fost amplasate 32 de panouri electorale, cele mai multe dintre acestea fiind monitorizate prin intermediul sistemului de supraveghere video gestionat de Direcţia Poliţie Locală din cadrul Primăriei municipiului.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close