Antena 3 CNN Actualitate Care este producătorul celor mai performante navete plastic pentru industria alimentară (P)

Care este producătorul celor mai performante navete plastic pentru industria alimentară (P)

Care este producătorul celor mai performante navete plastic pentru industria alimentară (P)
04 Mar 2019   •   12:07

Industria alimentară, datorită siguranței consumatorilor, este un domeniu în care respectarea celor mai stricte norme de transport, depozitare, refrigerare și igienă sunt obligatorii. Fiecare detaliu al lanțului de aprovizionare trebuie să fie respectat  întocmai. Nicio companie ce activeză în domeniu nu își dorește să compromită calitatea prodselor livrate. Impactul asupra clientului final poate fi unul dezastruos pentru prestigiul și pentru imaginea companiei.

Pentru a garanta aceste procese, industria alimentară trebuie să respecte o legislație   foarte clară și cerinte specifice în privința ambalajelor, 100% siguranță și controlul strict al ingredientelor până la livrarea produsul final.

În sprijinul producătorilor și procesatorilor, Schoeller Allibert este cel mai de încredere partener al companiilor care activează în acest domeniu, prin furnizarea de  navete plastic industria alimentara. Toate produsele respectă cele mai înalte standarde de calitate și sunt dezvoltate înpreună cu beneficiari pentru a garanta exigențele specifice domeniului. Ele sunt concepute din materiale care să nu  afectze calitatea produselor alimentare și care sunt perfect compatibile cu sistemele de benzi transportoare de mare viteză și cu sistemele automate de depozitare.

Compania furnizează o gamă completă de navete, europaleți, boxpaleți, containere mari pliabile (FLC) și carucioare pentru navete, care eficientizează procesele logistice. Acestea sunt potrivite pentru orice tip de produse din carne, pui, pește, lapte și produse lactate, pâine, dulciuri, fructe, legume etc.

Deoarece în industria alimentară majoritatea proceselor sunt automatizate, Schoeller Allibert a proiectat ambalaje din materiale speciale, care susțin sarcini mari în sistemele de depozitare. Pentru a veni în sprijinul eficientizării proceselor logistice, compania furnizează și sisteme de monitorizare și identificare etichete și coduri de bare RFID.

Toate soluțiile furnizate sunt menite să accelereaze lanțul de aprovizionare și să sporescă rentabilitatea proceselor specifice. Sunt foarte rezistente, inovative, fiabile și complet reciclabile la sfarsitul perioadei de utilizare.

De ce să alegeți navetele de plastic pentru industria alimentară de la Schoeller Allibert?

Crearea de produse adaptate, rezistente și eficiente pentru industria alimentară  reprezintă la ora actuală cheia succesului în vânzarea și în câștigarea unei cote de piață cât mai însemnate. De aceea Schoeller Allibert, lider de piața în oferirea de soluții pentru industria alimentară vine cu următoarele avantaje:

  • o gamă diversificată și competitivă de navete, lăzi, conatinere etc. pentru industria alimentară
  • producerea de navete și lăzi din plastic de calitate, cu cea mai modernă și avansată tehnologie
  • produsele realizate sunt rezistente în timp, au o durată de viață extrem de mare și sunt reciclabile
  • posibilitatea de personalizare și marcare a brandului încă din faza de producție
  • produsele sunt extrem de eficiente din punct de vedere logistic, pentru transportul, siguranța și depozitarea alimentelor
  • avetele create și produse au calități speciale și un design deosebit.

Datorită acestor aspecte, orice companie care alege să folosească aceste produse adugă mai multă valoare brandului propriu și îți asigură mai multe oportunități de marketing.

Compania este extrem de conștientă de importanta inovației și caută să vină mereu cu  produse care să devină standarde în industria producerii de navete și lăzi din plastic. De aceea foarte multe dintre modificările și îmbunătățirile semnificative din domeniul navetelor de plastic pentru industria alimentară și a băuturilor își au originea la această companie.

Soluțiile furnizate de această mare companie vin în sprijinul tuturor clienților din domeniul agricol, industrial și alimentar, al producătorilor din industria auto, retail și pooling. În acest sens Schoeller Allibert a dezvoltat o gamă variată de navete și ambalaje de plastic, atât standard, cât și personalizate. Containere mari pliabile, paleți din plastic, cutii, containere stivuibile, coșuri, containere pe roți sau pentru manipularea lichidelor, ambalaje diverse, navete pentru băuturi sau dublu stivuibile, găleți pentru substanțe periculoase, toate aceste produse de plastic, de cea mai înaltă calitate le puteți găsi la acest producător.

Schoeller Allibert  este o companie cu tradiție care inventează, proiectează, dezvoltă și produce navete, cutii și soluții de ambalare din plastic de mai bine de 50 de ani. Compania este prezentă pe toate piețele internaționale, fiind formată din cei mai importanți jucători din industrie: Schoeller, Wavin, Perstorp, Arca, Linpac, Allibert, Paxton, Stucki.

Principalele avantaje ale acestor soluții de ambalare distribuite și în România sunt : calitatea superioara, utilitatea și durabilitatea. Achiziția și folosirea de astfel de produse contribuie la sporirea eficienței și rentabilității lanțului de aprovizionare, reduc costurile de transport, cantitatea de deșeuri și ajută la protejarea mediului.

Navetele de plastic și ambalajele folosite în industria alimentară trebuie să fie eficiente și să asigure protejarea produselor și mărfurilor în întreg procesul de transport și depozitare. Ambalajele trebuie să conserve calitatea produselor din momentul în care sunt culese sau recoltate de pe câmp sau sunt produse într-o fabrică, până în momentul în care ajung pe rafturile depozitelor sau supermarketurilor. Shoeller Allibert oferă în acest sens o gamă variată de soluții de ambalare reutilizabile, foarte solide, cu utilizări multiple.

Navetele furnizate de această companie sunt cele mai bune ambalaje pentru companiile de vânzare en gros, dar și pentru companiile care se ocupă cu livrarea sau vânzarea cu amănuntul.

Dacă sunteți în căutarea unui producător de navete de plastic pentru industria alimentară, accesati site-ul Schoellerallibert.com și solicitați ajutorul reprezentanților companiei pentru a avea parte de cele mai eficiente și durabile soluții!

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close